Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dani Popescu: “Rezultatele te ţin în viaţă”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.03.2013

Dani Popescu

Dani Popescu a vorbit pentru cititorii Totalbaschet.ro despre finalul sezonului regulat.

Suntem într-o situaţie dificilă, nu ne ascundem de acest lucru. Trebuie să tratăm orice meci ca şi cum ar fi ultimul şi trebuie să începem să câştigăm meciuri pentru că rezultatele te ţin în viaţă. Datorăm acest lucru publicului şi tuturor. Indiferent de numele adversarului pe care îl întâlnim este acelaşi lucru pentru noi având în vedere că nu mai avem şanse la play-off.  Ne dorim să obţinem o clasare cât mai bună în campionat şi să terminăm pe locul 9 indiferent pe cine înfruntăm.

Următorul joc al celor de la BCM U Piteşti este programat sâmbătă cu începere de la ora 18:00 la Arena de Baschet, argeşenii întâlnind pe CSM Bucureşti.

foto: Anca Cheregi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!