Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Dillon prestație bună împotriva celor de la Utah Jazz

Daniel Dillon prestație bună împotriva celor de la Utah Jazz

Adelaide 36ers, echipă angrenată în NBL (prima ligă din Australia), a susținut un meci amical împotriva celor de la Utah Jazz. La echipă australiană evoluează și Daniel Dillon, un jucător cunoscut fanilor din România datorită celor trei sezoane petrecute alături de CSM Oradea.

În ciuda faptului că echipa sa a pierdut la o diferență de 52 de puncte (133-81), australianul a avut o prestație destul de solidă. Acesta, în 19 de minute de joc, a terminat partida cu 11 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Cu un procentaj de 50% la aruncările de 2 puncte, Dillon a fost liderul statistic al echipei sale la acest capitol.

Partida a fost jucată în Utah și ca regulament a fost folosit cel al ligii profesioniste nord-americane.

Deși Utah Jazz a jucat fără Donovan Mitchell și Rudy Gobert, pe parchet au fost prezenți Bojan Bogdanovic (10 puncte), Jeff Green (16 puncte), Joe Ingles (10 puncte și 6 pase decisive) sau Tony Bradley, jucător care a fost și cel mai bun marcator pentru echipa din NBA, cu 18 puncte marcate.

*foto: bihon.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!