Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Dillon se întoarce în Polonia

Daniel Dillon se întoarce în Polonia

Daniel Dillon revine în Europa, după ce echipa sa,  Adelaide 36ers, a ratat calificarea în playoff-ul primei ligi din Australia (NBL). 

Australianul, cunoscut de fanii baschetului românesc pentru cele trei sezoane petrecute la actuala campioana a României, CSM Oradea, a ajuns la un acord cu formația de primă liga poloneză Polpharma Gdansk. Dillon nu este la prima experiența în Polonia, după ce în sezonul competițional 2015-2016 a evoluat pentru PGE Turow. 

Cariera sa la nivel înalt a fost întreruptă între 2016 și 2018, datorită unei accidentări suferite într-o partidă din ligile inferioare ale campionatului australian. 

În acest sezon, Dillon a jucat 24 de partide pentru Adelaide 36ers și a adunat medii statistice de 3.5 puncte, 1.1 recuperări și 1.0 pase decisive pentru 3.6 la eficiență în 10.4 minute pe partidă.

Prin aducerea australianului, Polpharma Gdansk speră să se salveze de la retrograde, în momentul de față echipa antrenată de Marek Łukomski ocupă locul 16, ultimul loc în clasamentul primei ligi poloneze, cu un record negativ de 4 victorii și 16 înfrângeri. 

*foto: nbl.com

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!