Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Ioniță: „Sunt încântat că mă antrenează selecționerul României”

Eduard Popa

Eduard Popa
04.10.2018

daniel ionita dinamo stiinta csu sibiu

Dinamo Știința debutează în noul sezon LNBM în compania celor de la CSU Sibiu. Formația antrenată de Tudor Costescu are în componență mai mulți jucători tineri, de perspectivă, cu care să facă regulii U23.

Unul dintre aceștia este Daniel Ioniță, un jucător de poziția 3/4 care la turneul final U20 din sezonul precedent a avut medii de 25 de puncte și 19 recuperări pe întâlnire. Cum Știința a luat doar argintul după înfrângerea neașteptată în fața Agronomiei, Ioniță nu a luat decât un premiul pentru cel mai bun 5 al turneului.

Tânărul jucător al Științei trebuia să facă parte din lotul U20 de la turneul Eurobasket divizia A de la Chemnitz, dar din păcate a suferit o accidentare. Cu toate acestea, el s-a pus pe picioare în această vară și așteaptă duelurile din prima urnă valorică din Liga Națională:

„Vara aceasta fiecare dintre noi ne-am concentrat asupra pregătirii, având in vedere echipele puternice pe care le vom întâlni in LNBM. De asemenea, jucătorii străini aduși la echipa aduc un plus de motivatie și de experiență. Regula U23 este o oportunitate pentru jucătorii tineri. Astfel putem sa fim pe teren alături de jucatori importanți și sa acumulam experiența”

Cât despre oportunitatea de a lucra alături de Tudor Costescu, Ioniță a spus că:

„Sunt încântat ca selecționerul României ma antrenează, deoarece este un antrenor cu experiența, care cunoaște foarte bine baschetul românesc.”

În fine, despre debutul contra Sibiului, Daniel Ioniță a afirmat:

„Meciul de vineri este unul foarte greu, deoarece Sibiu are o echipă foarte atletica cu jucători foarte buni, dar noi încercăm să dăm totul si sa debutam cu o victorie la noi acasa in primul meci al campionatului”.

Dinamo Știința și CSU Sibiu se înfruntă vineri, 5 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Dinamo din Capitală. Partida va fi transmisă live pe Digi Sport 4.

*foto: facebook FRB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!