Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Pătru: “Avem nevoie de sprijin mai mult ca oricând”

Marius Petri

Marius Petri
06.12.2013

BC Timba va înfrunta mâine, 7 decembrie, începând cu ora 18:00 echipa BC Timișoara, în derby-ul orașului de pe Bega. Meciul va conta pentru etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin și se va disputa în sala “Constantin Jude”, unde accesul publicului va fi gratuit. “Urșii” traverseză o perioadă dificilă, în special datorită plecărilor recente ale lui Kevin Bridgewaters și Marjan Tasic. Unul dintre cei mai în formă jucători din lotul lui Bogdan Murărescu, Daniel Pătru, a acceptat să vorbească pentru totalbaschet.ro:

Cum vezi meciul cu BC Timișoara?

Ca și anul trecut, este un meci mult așteptat de către ambele echipe. Sunt convins că va fi un eveniment plăcut pentru iubitorii de baschet din Timișoara. Însă, noi nu putem nega că schimbările ce au avut loc de la începutul sezonului precum și problemele financiare ne afectează. Pentru noi nu va fi ușor.

Cum crezi că se va descurca Timba odată cu plecările lui Bridgewaters și Tasic?

Indiscutabil va fi mai greu, dar trebuie să facem față oricărei situații. Trebuie să ne descurcăm și să facem un joc cât se poate de bun. Suntem ambițioși, avem nevoie de încredere, de o atitudine pozitivă, de un suport moral.

Este întoarcerea lui Petricevic pe banca celor de la BCT un avantaj pentru ei?

Sunt absolut convins că Dragan Petricevic va aduce un plus pentru celor de la BC Timișoara, deoarece ne-a demonstrat an de an că este un antrenor desăvârșit. Este legat de aceste locuri, de oamenii din Timișoara.

Crezi că adversarii tăi de mâine se vor mobiliza mai bine odată cu venirea lui?

Sunt sigur că vor răspunde pozitiv la această schimbare și își vor îmbunătăți jocul, iar rezultatele lor o sa devină din ce în ce mai bune.

Ce mesaj ai pentru timișorenii care vor veni să vadă meciul?

Aș dori să vină cât mai mulți la sală pentru acest eveniment special. În situația data avem nevoie de sprijin, poate mai mult decât oricând. Cu această ocazie doresc și să mulțumesc publicului pentru suportul de până acum. Mulțumim Timișoara!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!