Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Pătru: "E timpul să ridicăm ștacheta"

Marius Petri

Marius Petri
21.02.2014

Daniel Pătru a fost integralist în ultimul meci al Timbei, pierdut greu pe teren propriu contra celor de la U-BT Mobitelco Cluj, scor 80-92. Fostul jucător de la BC Mureș s-a remarcat prin 15 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, reușind una dintre cele mai bune evoluții din acest sezon. Înaintea partidei cu locul 2 din LNBM, extrema bănățenilor a acceptat să răspundă la câteva întrebări pentru TotalBaschet, declarându-se încrezător în ceea ce privește meciul din această seară:

Cum vezi meciul cu Atlassib?

Întâlnim iarăși o echipă de top, Sibiul practicând un joc foarte bun în acest sezon. Treaba noastră este grea, ca la fiecare meci, dar acest lucru ne motivează mai mult. Trebuie să fim încrezători în propriile forțe, să fim concentrați pe toată durata partidei și sa nu cădem psihic. Suntem cu moralul mai ridicat și am încredere în echipa mea că va reuși o nouă prestație bună.

Se vede o creștere în jocul vostru, crezi că puteți produce surpriza?

Prin trecerea timpului căpătăm experiență, încredere în sine și devenim mai lucizi în joc. Încercăm să reducem din greșeli și să jucăm 40 de minute la același nivel. S-a dezvoltat, astfel, jocul de echipă și cred că este timpul să ridicăm ștacheta. Trebuie să fim constanți de acum încolo în joc deoarece potențial există.

În meciul cu Energia nu ai reușit o prestație foarte bună, însă în partida de la Cluj ai avut una dintre cele mai bune evoluții din acest sezon. Cum te simți înaintea acestui meci?

Din păcate în meciul cu Rovinari nu am avut o prestație bună deloc. Am avut un procentaj slab la aruncări și nu am reușit să-mi ajut echipa. Am tras concluziile și am uitat de acel meci. M-am ambiționat toată săptămâna să pot produce mai mult la următorul joc și am intrat pe teren mai lucid și încrezător. Aveam nevoie de un meci bun pentru moral. Înaintea meciului cu Sibiu mă simt pregătit atât mental, cât și fizic, îmi doresc să îmi ajut echipa și să am din nou o evoluție bună.

BC Timba va juca în această seară de la ora 18:00 pe terenul celor de la CSU Atlassib Sibiu, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 19 din actuala stagiune a LNBM. 

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!