Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Pătru: “Îmi doresc să răspund încrederii acordate”

Marius Petri

Marius Petri
24.11.2013

După un început slab de sezon în care a câștigat doar un meci în nouă etape și în care se confruntă cu probleme financiare, BC Timba va primi mâine vizita celor de la CS Gaz Metan Mediaș. Daniel Pătru, extrema “urșilor”, pare unul dintre cei mai în formă baschetbaliști din lotul echipei de pe Bega, după ce a bifat cea mai bună performanță stagională în înfrângerea de etapa trecută de la Craiova. Înaintea confruntării cu medieșenii, acesta a acceptat să răspundă la câteva întrebări pentru totalbaschet.ro:

Ce așteptări ai de la meciul cu Mediaș?

De la partida cu Mediaș, ca de la oricare alta, mă aștept să ne mobilizăm cât se poate de bine, să punem în practică ceea ce am lucrat săptămâna aceasta, să dăm totul pe teren și să prestăm un joc cât mai bun.

Ce părere ai despre echipa lor?

Au o echipă completă, un grup omogen care practică un baschet organizat și de calitate. Au jucători autohtoni valoroși, de lot national și străini cu calități bune, acoperind fiecare post, fiind conduși de un antrenor consacrat. Faptul că joacă în EuroChallenge și au un traseu bun spune multe despre ei.

Ce îți dorești în continuare în acest sezon, după ce ai reușit cea mai bună performanță stagională?

În ultimul meci m-am simțit bine pe teren. Cred că acest lucru este cel mai important. Am reușit să fructific șansa acordată. În continuare în acest sezon aș dori foarte mult să cresc valoric, să răspund încrederii acordate, să capăt și mai multă experiență și astfel să-mi ajut echipa.

Cum crezi că-ți poți îmbunătăți jocul?

Jocul meu se poate îmbunătăți doar prin seriozitate, determinare și o atitudine pozitivă. Cred că a pune în practică ceea ce îmi cer antrenorii e esential. Cred, de asemenea, că sprijinul moral, încrederea celor din jur, m-ar putea ajuta foarte mult. De 15 ani pasiunea mea pentru baschet este factorul determinant al vieții mele.

Care este atmosfera în lot după acest început slab de sezon?

S-au petrecut multe schimbări de la începutul campionatului, dar am încercat să menținem o atmosferă cât mai bună. Suntem prieteni și ne ajutăm reciproc.

Cât de mult vă influențează problemele financiare ale echipei?

Este foarte greu. Cred că pe oricine ar afecta o situație financiară nefavorabilă.

Partida BC Timba – Gaz Metan Mediaș se va desfășura mâine începând cu ora 18:00 în sala „Constantin Jude” și nu va fi televizată. Accesul spectatorilor este gratuit.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!