Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Tudosă: "Voi da totul pentru a îndeplini obiectivul echipei"

Paul Olar

Paul Olar
23.01.2014

Daniel Tudosă a debutat în maieul Energiei Rovinari cu ocazia victoriei obținute în fața Concordiei Chiajna, scor 84-70. Conducătorul de joc a evoluat 7 minute în succesul gorjenilor, formație la care spune că s-a acomodat fără probleme, într-un interviu acordat site-ului Total Baschet.

Cum te simți la Energia?

Mă simt bine, atmosfera este una plăcută datorită rezultatelor bune din turul campionatului, respectiv calificarea în Final Four-ul Cupei României. Mai mult, la Rovinari există un grup unit, format din caractere aparte cu care îți face plăcere să lucrezi.

Ce îți propui la Târgu-Jiu?

Planul este atingerea unui nivel cât mai ridicat atât pe plan personal, cât și cel colectiv, acest lucru putând fi obținut doar prin cele mai bune rezultate la finalul campionatului.

În lotul Energiei se regăsesc mulți baschetbaliști pe postul de fundaș. Care va fi mai exact rolul tău?

Rolul meu va fi acela de a aduce un plus de eficiență în ambele faze ale jocului. Venind la jumătatea sezonului sarcinile sunt alte, dar eu voi da totul pentru a îndeplini obiectivul echipei și de a câștiga un loc important.

Ai fost aproape de a evolua la Oradea, însă acest lucru nu s-a întâmplat în cele din urmă. Regreți că nu ai bifat prezențe în EuroChallenge?

Nu pot să spun că regret. Am avut o ocazie la momentul acela de care am profitat. Nu sunt tipul de om ce să regrete. Totul este o experiență de viață care va avea de cântărit în bine sau în rău la final.

Ce ne poți spune despre duelul cu "U"-BT Mobitelco?

Partida cu "U"-BT Mobitelco va fi una dificilă, cum de altfel vor fi toate celelalte din retur. Am terminat turul cu bine și ne propunem să o ținem cel puțin la fel și în partea secundă. Vom încerca să profităm cât mai mult de avantajul terenului propriu.

Care este principala armă a clujenilor?

Clujul dispune de jucători experimentați, ce pot reveni în meci chiar și în momentele dificile, cum a fost cel cu Oradea, când nimeni nu mai credea că e posibil. Suntem o echipă cu un atac eficient, având o medie mare de puncte marcate, deci trebuie să fim la fel de eficienți și în apărare și cred că așa nu vom avea probleme în ceea ce privește rezultatul final. 

*Foto: Facebook BC Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!