Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Danys Raimundas, noul transfer al Energiei

Paul Olar

Paul Olar
14.02.2016

Energia Târgu Jiu a găsit un baschetbalist ce să suplinească plecările lui Lazar Radosavljevic, respectiv Lamont Mack. Formația gorjeană l-a acontat pe Danys Raimundas, conform sportingorj.ro.

„Am ajuns în negocieri avansate cu peste zece jucători, doar ca să fim refuzați, fără un motiv financiar sau de altă natură. Pur și simplu sunt foarte puțini jucători pe piață, iar Energia are un nume prost pe aceasta. Jucătorii știu că sunt probleme și nu vor să vină indiferent de cât de atractivi am putea fi noi. Raimundas e un jucător experimentat, care ne va ajuta la jocul colectiv. El va veni mâine la Târgu Jiu. Mai avem nevoie un jucător de poziția 4, dar, în acest moment, pentru jucătorii noștri este un test de anduranță”, a declarat Hristu Șapera, potrivit sursei amintite anterior.

Originar din Lituania, Raimundas are 31 de ani. El măsoară 1.98 m, cântărește 95 de km și sosește de la Juventus Utenos. De asemenea, balticul a mai activat la KTU Kaunas, Neptunas Klaipeida, BK Saldus, Barons Riga.

*Foto: www.delfi.lt

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!