Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Danzio câştigă la limită la Craiova, în restanţă

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
04.10.2012

Amânarea şi aşteptarea au adus victoria pentru BCM Danzio. Timişorencele au jucat primul meci din noul sezon când celelalte echipe se pregătesc pentru al 3-lea! Amânarea partidei de la Craiova le-a adus "panterelor roz" câteva zile în plus de pregătire, iar acest lucru se pare că a fost de folos. 

În această seara, SCM U Craiova şi BCM Danzio au disputat restanţa din etapa a II-a. După un meci echilibrat şi cu un final cu sufletul la gură, Timişoara s-a impus cu 71-69 şi a adus primele 2 puncte în visterie. În cele din urmă, diferenţa s-a făcut datorită ecartului stabilit de alb-violete în primul sfert. 

Craiova a început prost meciul. Actul de debut a adus o echipă a Timişoarei motivată, iar aportul jucătoarelor străine din lot şi-a spus cuvântul. Brown, Saponjic, dar mai ales Pesovic au făcut diferenţa. Echipa pregătită de Dan Ionescu a câştigat sfertul întâi cu 28-18.

Gazdele au fost scuturate de pe bancă de Milan Nisic şi au luptat să reducă din diferenţă. Craiovencele au reuşit să câştige sfertul doi, dar la o diferenţă minimă, 18-17, astfel încât la pauză, oasptele conduceau cu 9 lungimi.

După ieşirea de la cabine jocul a fost la fel de echilibrat ca în sfertul doi. Nu s-a marcat foarte mult, dar tot Timişoara a ieşit în avantaj, 16-14 şi avea de apărat 12 puncte înainte de sfertul final.

După ce a reuşit să găsească o formulă care să îi facă faţă lui Pesovic, echipa gazdă a punctat mult mai mult în atac, iar apărarea doljencelor a funcţionat optim. Craiova a primit doar 10 puncte în sfertul patru şi a marcat 19. Nu a fost însă suficient, chiar dacă pe final de meci s-au apropiat la doar 2 puncte de Danzio.

În cele din urmă, Tiffany Brown cu două libere marcate a stabilit scorul final, 69-71.

Principalele marcatoare:

SCM U Craiova: Ninu 18p, Ionescu 13p, Prljia 12p, Toma 9p.

BCM Danzio T.: Pesovic 39p, Brown 18p, Stoiedin 4p.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!