Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darby revine pe parchet în duelul cu U-Banca Transilvania

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.12.2014

Formația Energia Târgu Jiu se va putea baza din nou pe serviciile baschetbalistului american Louis Darby. După ce a stat câteva săptămâni bune departe de parchet din cauza unei accidentări, extrema oltenilor va reveni într-un meci oficial astăzi pe terenul celor ce la U-Banca Transilvania

„Louis va reveni la meciul cu BT Cluj. Cred că ne va ajuta, în special, la problemele pe care le avem la recuperări şi este pregătit 100% pentru acest meci. Plus personalitatea pe care o oferă, pe teren, ca jucător”, a declarat Antonis Constantinides, principalul Energiei, conform site-ului oficial al clubului. 

Ținând cont de revenirea spectaculosului jucător al Energiei, Constantinides este nevoit să lase unul dintre sportivii străini pe care îi are la dispoziție în afara lotului pentru confruntarea de la Cluj-Napoca. 

„Frankie Sullivan va rămâne în afara lotului şi voi explica şi din ce motiv. Chiar dacă Porter Troupe a arătat foarte obosit la ultimele două-trei meciuri, pentru că a jucat foarte mult de când s-a accidentat. Frankie nu ne-a dat până acum acea siguranţă din afara semicercului, iar în acest context este dificil să-l laşi pe Porter în afara lotului la un meci cu cei de la BT Cluj. Ne gândim la acestă soluţie pentru meciul cu Lukoil, însă vom vedea ce se va întâmpla până atunci”, a explicat cipriotul. 

Totodată, antrenorul formației din Târgu Jiu a vorbit despre situația actuală a lui Daniel Tudosă, jucător de asemenea accidentat. 

„Din lot mai lipseşte doar Dani Tudosă, din motive medicale. A fost o situaţie foarte neplăcută pentru noi ca din prima jumătate a sezonului să rămânem fără al doilea point guard care a ieşit din ecuaţie. Tudosă nu va mai putea juca în acest sezon. Din acestă cauză Barîş Aktaş va intra mai des în teren, cu mai multe minute decâ până acum. Aktaş ne poate oferi ceea ce ne-a oferit şi Dani Tudosă”, a concluzionat Constaninides. 

Meciul dintre U-Banca Transilvania și Energia Târgu Jiu se dispută astăzi, cu începere de la ora 20:30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida va putea fi urmărită în direct pe postul de televiziune DigiSport 2. 

*Foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!