Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove a fost concediat de liderul ligii a doua din Germania

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.12.2011


Mitteldeutscher BC
a anunţat că renunţă la serviciile a doi baschetbalişti americani. Unul dintre ei este Darius Hargrove, acel jucător alături de care CSU Ploieşti a câştigat ultimul titlu de campioană.

În vârstă de 29 ani, Hargrove a bifat 14 prezenţe în actuala ediţie de campionat şi a avut medii de 10.9 puncte, 3.1 recuperări şi 1.5 pase decisive, cu 1.1 intercepţii şi 1.6 posesii pierdute în 21.4 minute de joc.

Formaţia la care a evoluat se situează pe primul loc în Pro A, a doua ligă din Germania, având un bilanţ general de 11 victorii şi 3 înfrângeri.

În pofida faptului că a fost al doilea marcator al echipei, antrenorul echipei din Weissenfels, Silvano Poropat a opinat următoarele despre Hargrove:

"Aşteptările legate de Darius nu au fost îndeplinite înturcâd ne-am dorit altceva de la el ţinând cont de calităţile sale de lider şi de rolul încredinţat în echipa noastră. Decizia de separare a fost benefică ambelor părţi."

Jucătorul de 1.96 metri este liber de contract şi o eventuală revenire la CSU Asesoft Ploieşti nu este exclusă ţinând cont de nevoia echipei prahovene de un jucător capabil pe faza ofensivă.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    un jucator bun
    Tinand cont de nevoia Asesoftului de a avea un astfel de jucator in lot (mai ales in momentul de fata), cred ca asta e o sansa providentiala cu care nu te intalnesti a doua oara si de care vor profita (in plus, e oarecum cunoscuta tedinta jucatorilor de a se intoarce la cluburile unde au fost pusi in valoare dupa un esec in ligile occidentale - vezi cazul Krstanovic). Daca se intoarce la Ploiesti, Asesoft ar fi o echipa mult mai puternica in retur si ar avea un cuvant mai greu de spus in playoff... ceea ce, bine-nteles, pe de-o parte nu e bine pentru "noi, ceilalti", dar cred c-ar fi benefica pentru baschetul romanesc (dat fiind faptul ca Hargrove este un jucator mult peste media campionatului nostru intern); asta daca nu cumva l-au scos nemtii din mana

    cu 12 ani în urmă (20.12.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    @titel
    Prietene esti total dezinformat in cazul Krstanovic, in campionatul Ungariei a fost printre primii marcatori, precum este si la noi an de an, iar in Olanda cei din stafful echipei erau foarte multumiti de prestantele sale, doar ca el a dorit sa se intoarca (asta numai el stie de ce), oficial fiind vorba despre factorul adaptarii la viata de acolo, oamenii fiind considerati de catre el mai putin prietenosi decat in restul tarilor in care, probabil a jucat. Eu cred ca ar fi trebuit sa dai alt exemplu, chiar mult mai recent si de care s-a scris mult, cazul lui Darby in Cipru, daca cumva nu ma insel.

    cu 12 ani în urmă (21.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!