Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove a semnat un nou contract cu CSU Asesoft Ploiești

Adrian Micinic

Adrian Micinic
31.05.2012

Darius Hargrove și-a prelungit contractul cu CSU Asesoft Ploiești pentru următorii doi ani, informează csuasesoft.ro. Baschetbalistul american este al doilea care semnează un nou contract cu prahovenii după ce Vladimir Tica a semnat pentru aceeași perioadă în urmă cu câteva zile.

Revenit la începutul anului calendaristic în Divizia A după un an și jumătate, Hargrove a bifat 19 prezențe în ediția 2011/12, având medii de 16.0 puncte, 4.4 recuperări și 2.2 pase decisive cu 1. intercepții și 1.1 posesii pierdute pentru 15.6 la eficiență.

Hargrove a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai Asesoftului în faza ofensivă pe parcursul finalei câștigate împotriva Timișoarei cu scorul general de 4-0. De asemenea, calitățile baschetbalistice extraordinare de care dispune Darius i-au permis acestuia să fie, cel puțin din punct de vedere statistic, cel mai bun jucător la intercepție din echipa lui Dado Arnautovic.

De notat că Hargrove a ratat Meciul 3 al seriei cu CSM Oradea și toată semifinala cu Gaz Metan Mediaș din playoff-ul campionatului pentru că a fost depistat pozitiv pentru consum de droguri.

Hargrove a jucat pentru CSU Ploiești și în sezonul 2006/07, respectiv în perioada 2008/10.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!