Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove, cel mai bun clujean în partida de la Pitești

Paul Olar

Paul Olar
09.11.2014

U Banca Transilvania a pierdut un nou joc în Liga Națională de baschet masculin. Formația ardeleană a fost înfrântă de BCM U Pitești cu scorul de 86-79, într-o dispută ce a avut loc sâmbătă seara.

Prezent pe parchet timp de 26:02 minute, Darius Hargrove a fost cel mai bun jucător al clujenilor. Americanul a încheiat confruntarea cu 18 puncte, după ce a avut 4/8 din interiorul semicercului, 2/7 de la mare distanță, respectiv 4/4 de la nivelul linei de pedeapsă.

Totodată, americanul a izbutit 3 recuperări (2 ofensive), 5 pase decisive și o intercepție. Drept urmare, statisticile jucătorului de peste ocean au format un indice al eficienței de 18.

În actuala stagiune, Hargrove a strâns medii de 16.0 puncte, 4.7 recuperări, 2.3 assist-uri și 13.5 la eficiență.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!