Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove este oficial jucătorul lui SCM U Craiova și va debuta în acestă seară contra Stelei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.12.2016

SCM U Craiova l-a repatriat pe Darius Hargrove. Jucătorul american revine în Bănie, așa cum anunța Total Baschet încă de săptămâna trecută, după ce inițial se înțelesese cu CSM Ploiești, iar apoi a semnat în Liban pentru Byblos.

Darius Hargrove va debuta în Liga Națională de Baschet Masculin chiar în acestă seară, când SCM U Craiova întâlnește în deplasare pe Steaua CSM EximBank, într-un din etapa a 11-a a campionatului.

În Rromânia, Darius Hargrove a adunat 196 de partide jucate în 7 sezoane petrecut la CSU Asesoft Ploiești, U BT Cluj-Napoca și SCM U Craiova. Americanul în vârstă de 34 de ani are medii statistice de 16.0 puncte, 3.7 recuperări și 2.3 pase decisive în partidele jucate în LNBM, cu procentaje de 52.6% de la 2 puncte, 36.8% de la 3 puncte și 80.4% de la linia de libere.

Darius Hargrove îl va înlocui în garnitura lui Vladimir Vuksanovic pe Filip Sepa, jucătorul sârb care a părăsit formația din Bănie după 8 partide.

11 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova b1 :

    un plus de calitate
    Echipa creste.
    Sa vedem ce se mai poate drege.
    Asteptam decontul in privinta lui Sepa. Ce s-a dat, ce s-a luat, care sunt cheltuielile. Ca doar sunt bani publici!

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova fan Craiova :

    de vis
    Yeaahhh!

    Nu stiu cine mai spera. Era imposibil acest transfer. Sa scapam de Sepa si sa vina Darius. Vis! Sa scoata bani si pentru Travis ca il asteapta un oras intreg. Avem nevoie maxima de acesti jucatori ca sa vedem baschet. Ah ... era sa uit ... un pivot si un antrenor. Multumesc!

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Travis vs Jamar
      Eu cred ca Abrams are cel putin 2 clase peste Bureau.Travis nu are,din pacate,inteligenta lui Jamar.Ca pivot ce-ati zice de o repatriere a lui Zoki Krstanovic?

      cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • SCM "U" Craiova fan Craiova:

      Zoran, Jamar, Travis
      Zoran a stat atat de putin si a jucat atat de bine. Cineva ar fi trebuit sa negocieze cu el sau cu James Tyler. Dar cine? Cine vrea sa faca performanta? Cu ce bani? Probabil ca Zoran s-a prins repede de smecheria de la club. Despre comparatia Jamar-Travis am tot auzit. Fiecare are inteligenta lui. Nici n-ar mai conta locul pe care terminam, cat timp nu retrogadam, dar pe parchet sa fie baschet cu Jamar, Darius si Travis.

      cu 7 ani în urmă (08.12.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    de vis...
    Da, tot mai bine merge jocul echipei, Steaua are 20 de puncte în fată. Nu stiu prin ce minune mai puteți salva sezonul asta.

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      :)))))))))))
      Ne mobilizam si ii invingem dramatic pe baimareni!

      cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • SCM "U" Craiova fan Craiova:

      minune si inca un vis
      Prietene, minunea ar fi sa ne vina jucatorii buni inapoi. Prima minune s-a infaptuit prin revenirea lui Darius Hargrove. De salvat nu se mai poate salva nimic, in schimb se mai poate juca baschet. Iar Steaua a terminat cu 23 peste noi pentru ca asta e valoarea celor doua echipe.

      cu 7 ani în urmă (08.12.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    :)
    Atenție la Galați că vine pe turnantă...

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Hei...
    Pariu pe un zaibar (da bun!!!) ca pana in ianuarie (poate si mai repede) se intoarce si Burlacu? Daca nu-i asa,dau eu o palinca buna din Ardeal !!! Sa va aud...

    cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    • SCM "U" Craiova fan Craiova:

      nu, merci!
      Iti dau eu un zaibar, bun, dar sa NU vina Burlacu. Poti sa-i dai lui palinca buna si sa mearga si-n Ardeal. Pentru ce a facut in playoff si declaratiile si eforturile pe care le-a depus pentru iubirea lui de la Ploiesti nu are ce sa caute la Craiova.

      cu 7 ani în urmă (08.12.2016)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Apropo
    Totalbaschet a anuntat acum o saptamana transferul...Prin alte grupuri se stia de Darius ca revine in Romania de aproape 2 saptamani de cand se antrena cu Steaua.Sic...

    cu 7 ani în urmă (04.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!