Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove își învinge fosta echipă

Paul Olar

Paul Olar
10.02.2016

SCM U Craiova a obținut un rezultat pozitiv în etapa cu numărul XXI. Gruparea antrenată de Oliver Popovic a răpus pe teren propriu pe U-BT Cluj-Napoca, cu scorul de 91-81.

Startul confruntării a fost unul echilibrat, formațiile alternând la conducere. Prin urmare, după primele 10 minute, tabela indică egalitate la 23. SCM U Craiova avea să se desprindă autoritar în actul al doilea, când Radenko Pilcevic și Darius Hargrove au orchestrat atacul formației lor. Mai mult, Mladen Pantic marchează pentru 40-31, cu un minut rămas din repriza întâi.

Doljenii continuă să fie în prim plan și la revenirea de la cabine. Darius Hargrove pune probleme serioase defensivei clujene, iar Travis Bureau contribuie la rândul său prin recuperări ce aduc posesii vitale. Bureau izbutește chiar un slam-dunk de efect, 59-48. U-BT nu își revine, astfel că sfertul decisiv va începe de la scorul de 66-56.

Sportivii lui Marcel Țenter vor avea însă o răbufnire. Ardelenii pun umărul la un parțial de 0-8, prin intermediul căruia inaugurează actul decisiv. Totuși, Craiova răspunde prin același extraordinar Hargrove, care își desprinde colegii prin coșuri de la mare distanță. U nu revine, așa că duelul se termină cu victoria gazdelor.

Darius Hargrove a totalizat 27 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Mladen Pantic a izbutit 18 puncte, 3 recuperări și un assist. Travis Bureau a ajutat cu 16 puncte, 7 recuperări și 4 assist-uri.

În replică, Filip Adamovic a pus pe tabelă 20 de puncte, 4 pase decisive și o recuperare. Kyndall Dykes a ieșit în evidență prin 19 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări.

*Foto: sportuldoljean.ro

38 comentarii la aceasta stire:
  • tsc_1980 :

    Marcele, Marcele
    Darius nu a fost bun pentru Tenter, dar cu acest meci adevarul a iesit la iveala. Succes CSM Craiova in continuare!

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      hargrove
      Baiatul nu mai facea treaba la Cluj - doar daca te uiti pe linia statistica e evident: http://www.frbaschet.ro/jucatori/darius-hargrove
      Si nu facea treaba pentru ca nu vroia, nu pentru ca nu putea (dovada ca acum joaca altceva). Prin urmare despartirea era iminenta.

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob :

    super Marsel
    Dnul Tenter este tinut pe banca de valoarea jucatorilor sai. Sunt curios daca ar antrena o echipa modesta ce rezultate ar avea? Oricum, Marcel isi dovedeste limitele inca o data.

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    surpriza???
    Pentru mine nu este o surpriza rezultatul, consider ca loturile sunt comparabile si mai consider ca oltenii vor atinge varful de forma exact cand trebuie, in meciurile din faza urmatoare

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe secretariat1967 :

    atitudine
    Meciul a fost echilibrat , Craiova a fost un pic mai buna.
    Principala problema a Clujului este generata de atitudinea antrenorilor. Este de neinteles ca la fiecare faza de joc sa reclami ceva , sa protestezi , sa joci teatru , sa cersesti ... este nedemn pentru un sportiv ... In plus aceasta stare se transmite si jucatorlor din teren, Foarte nervosi echipierii Clujului , permanent nemultumiti , permanent reclamand ceva... Rusinos...Nu fac nimic altceva decat "castiga" dispretul publicului din orice sala ar juca.

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121 :

    cj
    Echipa nu joaca nimic. 0 in atac, 0 in aparare, demisia domnu Tenter!

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Tantza, tantza ... lasa arogantza!
    ...si aici ma refer la mine! Intrucat imi amintesc de anumite PERSONALITATI ale chatului totalbaschet.ro ce ne considerau pe noi , sudistii, dar mai ales - CRAIOVENII, niste tzaranoi in ale baschetului, un fel de ruda saraca de la tzara care vine in vizita, niste copii subnutriti ce nu vor putea vreodata sa se ridice la statutul de DIVA, REGINA BALULUI, UNICA OPTIUNE, TRADITIA BASCHETULUI, DETINATOAREA ADEVARULUI si RELIGIA SUPREMA IN BASCHET .... mult iubita "U"! Cluj ...U Cluj !!!!

    Eu ma declar vinovat! Sunt AROGANT cand ma uit cum Burlacu si-a aratat caracterul prin faptul ca nu l-a luat la bataie pe arbitrul ala tanar care vede ca-n armata, adicatelea ...peste deal! Sunt AROGANT cand ma uit la Johnson, 1,73m sare peste unu' de 2,05 de la galactici si-i ia mingea! Sunt arogant cand vad ca arbitrii trag cu ECHIPA PRIMORDIALA folosindu-se de faptul ca meciul nu e la TV!

    Bah fratzilor, dar DAU PE AFARA DE AROGANTZA cand vad ca incetzii ashtia, au lasat un fenomen ca Darius Harcrove sa vina la noi!!!! Darius s-a "exprimat" cu jet pe voi ! Pe voi totzi aia care ati fost un sezon intreg de 1000 de ori mai aroganti decat sunt eu in seara asta !!!

    PS: tsc_1980 iti multumesc! Va urez asemenea!
    PPS: Noi cei ce v-am invins in seara asta suntem SCM U (am zis "U") Craiova! Nu, CSM!!! :-)

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      :))))
      Afurisit olteanul, bravo, savurati victoria.
      Felicitari

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Jos pălăria Gully
      Nu mai am ce să zic după comentariul tău,m-ai"uns" la suflet.În linii mari asta am remarcat și eu.Și apropos cred ca e prima dată sau printre putinele când echipa se mobilizează și castiga în față unui arbitraj execrabil

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      @Adiro
      as completa cu: "....si impotriva unei echipe senzationale!"

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @Gully si ratiunea
      Ca suporter iti inteleg reactia,dar sa nu ne pierdem busola.O victorie eclatanta nu poate sterge o istorie,noi suntem la inceput de drum,crestem frumos,Clujul ramane insa un reper baschetbalistic incontestabil.Cred ca superba victorie de azi este de fapt cel mai bun raspuns la multele jigniri gratuite aduse de unii consumatori de pufuleti,care comenteaza doar pentru a se baga in seama.
      Meciul a fost excelent,poate cel mai tare si spectaculos de la deschiderea Polivalentei,prilej de a-i imbratisa cu caldura pe baieti si de a le multumi adversarilor pentru apriga replica data,fiindca valoarea ti-o demonstrezi cu adevarat doar in conditii de pronuntata agresivitate si ostilitate a adversarului.Darius a fost din nou stralucitor,Piticu este fara de tagada cel mai tehnic baschetbalist din liga,iar Catalin este Stapanul!V-am zi de Pantic ca o sa creasca,foarte bun azi,iar Travis la randu-i impresionant,ca in vremurile bune,in opinia mea a facut jocul cel mai complet de la noi,plus megacondimentele de spectacol!Pe minus Bozovic,dar vine dupa accidentare,iar sub nivelul marii Bogdan,care ar fi bine sa lase ifosele si sa puna umarul asa cum stie si poate,fiindca impreuna pot face o performanta extraordinara in acest sezon.
      Si,Cangure,ne-ai lipsit,bine ai revenit!

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      @Buzestii ...dar si Balcestii, ca "e" si ei buni ... :-)
      Reper in baschet ... sau reper in arogantza?
      Mie mi se pare ca, acum, comparam oul de catza cu cel de gaina cand, defapt, vorbim de materiale antiglontz....
      Dar, ma rog, tu tre' sa te pricepi mai bine, ca doar nu degeaba ai atatea mingi de baschet ... :-)
      Suporteri si eruditi, in seara asta avem voie sa ne bucuram (civilizat, ca doar nu suntem suporterii Sibiului sa injuram ca la usa cortului ...) de victoria echipei noastre impotriva ELEMENTELOR NATURII BASCHETULUI ROMANESC! (a se citi: oul de gaina a spart oul de catza!...)!
      #bastilienii
      :-)

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @gully si reactiunea
      Ne bucuram,si inca din plin!Repet,nu pune insa semnul identitatii intre clubul clujean si ceea ce exhibau p-aici unii malahisti ce-i sunt suporteri.

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Marcel
    Poate n-o fi Marcel miezul,dar daca ati fi avut unul ca Popovici ce faceati,il bagati la ghilotina?

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Popovic
      A fost pt prima dată când l-am văzut super nervos.La run-ul de 0-8 a dat cu tabla de parchet.Și apropos... asta seara am jucat baschet!

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • SCM "U" Craiova fanCraiova:

      .
      Eu nu inteleg sincer ce ai cu Popovic . Echipa a pierdut maxim 3-4 meciuri in formula completa , s-au facut multe schimbari de-a lungul sezonului , jucatorii trebuiau integrati in stilul echipei . Hai sa nu mai fim rautaciosi cu absolut nimeni din echipa . Atunci vom putea vorbi de o familie la Craiova , de o echipa sudata , care de-abia acum incepe sa se vada , nu cum aberau asa-zisi "fani" ai Craiovei ca Burlacu nu se intelege cu X , ca sarbii fac nu stiu ce . Baietii se inteleg foarte bine si nu exista nicio problema , iar cu Djurasovic ( cel mai bun om al echipei pana la accidentare) echipa va arata chiar mai bine decat acum . Desi imi place mult Micic pentru caracterul si spiritul lui de lupta el nu cred ca va aduce un plus atat de mare incat sa-l asteptam cu sufletul la gura . Dar sunt sigur ca va arata mai bine decat in prima parte a campionatului

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    Bravo baieti
    Felicitari pt o mare victorie.sa speram ca o data cu recuperarea lui Micic si a lui Djurasovivc vom deveni si mai puternici.Sper ca anul acesta sa jucam finala fiindca vom avea o banca destul de lunga,iar contracandidatele nu sunt de speriat.Nu inteleg ce se intampla cu Popescu,la valoarea lui si la minutele pe care le joaca 0 puncte sunt cam putine.Stie cineva cam cati spectator au fost la sala?

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Spectatori
      Cred ca am fost peste 3000.Si o super atmosferă!

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      spectatori
      Peste 3000, poate 3200.

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Darius Hargrove
    Meci foarte frumos,disputat.... cu un Hargrove magnific (nici acum nu-mi vine sa cred ca avem un asa jucator), cu o mana "aroganta" a lui Burlacu si zborul deasupra tuturor a lui Travis.Multumim U Cluj pentru Darius! Hai SCM Craiova

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Data viitoare ne mobilizam mai bine...
    3300 de iubitori ai sportului ce se doreste ne_uratzit de arbitraje tendentzioase au fost prezenti azi in Sala Polivalenta din Craiova! Capacitate maxima: 4200 de locuri (am inteles! Desi stiam ca ar fi doar 4000....never mind!)

    Bravo !!!

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    Multumesc
    Pacat ca nu se mai poate vedea digi sport pe net aici in Montreal.Sunt singurii care transmit meciuri din liga nationala de baschet.In playoff sunt sigur ca sala va fi arhiplina.

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    RUSINE
    Pacat ca la echipa noastra nu se pot tine jucatori care inscriu puncte multe, ci doar jucatori care nu au treaba cu baschetul cel putin statistica o arata si nu vreau sa dau nume legat de acei jucatori care au iesit in evidenta doar in 3-4 meciuri de cand sunt la cluj, mai enervant este ca il lasi pe HARGOVE pe banca in multe meciuri sau chiar pe tusa ,iar dupa aia se te gandesti ca e mai bine fara el cand in 5 meciuri daca nu ma insel are o medie de peste 20 de puncte pe meci, dar aici intervine mentalitatea unei personae care gandeste in colectiv fara rezultate, si fara sa fie ceva frumos pe parchet, atunci cand echipa acestei personae joaca schemele sunt dezastruoase , proncetajul nostru ca si echipa la orce capitol din statistica nu prea exista, iar daca nu ma crede cineva ii rog frumos sa se uite la statistica echipelor din acest sezon si veti vedea unde ne situam si ca joc de echipa ca vorbim de pase, recuperari, puncte marcate, sau chiar puncte primate, veti constata o scadere urata fata de anul trecut sau de ani precedenti, dar din pacate nu se poate sa jucam cum ar fi frumos cu jucatori care pot sa faca diferenta pe parchet, care din fericire ii avem dar poate ca ma insel cand spun ca nu sunt lasati sa isi faca treaba cum stiu ei mai bine,si sa fi ajutati in imunatatiri de catre staful ethnic. de aici reiese ca trebuie sa joace cum gandeste acea persoana care ii antreneaza, sper ca meciuL de sambata sa-l castigam in fata celor de la Mures. Hai U-BT.

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Ovidiu Clitan :

    U-Pacat!
    Pacat de echipa ca nu stie ce joaca , cred ca nici Tenter.
    Pacat ca atat cat l-am avut pe Darius nu l-a lasat sa joace si trebuie sa-l vadem in alta parte la adevarata lui valoare.
    Cat despre meciul cu Muresul, ce poate sa se schimbe? Mai mult echipa nu poate.

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Mures
      Lasa ca nici Muresul nu e in nu stiu ce forma, azi au luat-o de la Galati.

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova tyberyius :

    FRUMOS
    Asta seara mi s-a parut ca vad o echipa a noastra legata cu scheme lucrate, faze de baschet bun. Imi pun speranta in revenirile celor accidentati si in faptul ca echipa va atinge varful de forma in playoff cand vom avea o rotatie lunga.
    Oricum se vad progrese in jocul colectiv, parca nu mai joaca fiecare ce stie.Atentie la meciul cu Galati, nu e o plimbare si fiecare punct va conta.

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova fanCraiova :

    .
    In rest Clujul in nota in care ne-a obsinuit . Niste aroganti figuranti care au ajuns pana in punctul de a cere evacuarea suporterilor care se aflau in spatele bancii lor de rezerve . Sunt curios cum o sa poata dormi nea Marcel la noapte stiind ca a fost condus aproape tot meciul cand a sarit cu sutele la acei nesimtiti pe care doar arbitrii nu-i poti numi , care profita de orice meci netelevizat sa-si mai umfle buzunarele . Federatia ar trebui sa filmeze fiecare meci , iar amenzile pentru acesti nesimtiti marite , nu se poate sa-si bata joc de munca unor jucatori si a unei echipe

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      arbitrii
      Nu cred ca se pune problema ca arbitrii sa fi fost platiti de cei de la Cluj ci pur si simplu atata pot. Au fost greseli evidente de ambele parti, cum s-a intamplat, de altfel, in foarte multe meciuri din sezonu' asta. Eu zic sa ne bucuram de victorie si sa nu ne mai legam de asta. Chiar nu merita.

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Alessandro :

    Arbitraj
    E-XE-CRA-BIL !!! Rusine Clujului daca umbla cu astfel de chestii ! Au fost cateva faulturi inventate in prima repriza, a fost o minge scapata de Adamovic tot in prima repriza in afara liniei sub panoul nostru si jocul lasat sa continue. Cateva faulturi si in a doua repriza, dintre care unul pe atacul nostru cand eram in penalizare, cam tot meciul i-au impins de la spate pe clujeni, e rusinos ce s-a intamplat, au inflamat tribunele, au inflamat si banca tehnica, mai ales arbitrul tinerel dar si cel cu chelie, niste tupeisti fara caracter... Era sa ne batem a nu stiu cata oara joc de avantajul creat cu truda, cand in 80 de secunde din sfertul 4 am irosit 3 atacuri, iar ei au marcat 8 puncte. Insa spre deosebire de alte meciuri, time-out-urile cerute au avut efect, ceea ce ma face sa cred ca antrenorul incepe sa se simta mult mai mult ca inainte. Burlacu am senzatia ca a ajuns in varf de forma, fizic se misca excelent, avem doi fundasi foarte buni, zicea cineva ceva de Pilcevic, parerea mea e ca are un rol foarte important in echipa, se completeaza excelent cu Johnson. Travis parca incepe sa arate baschetul pentru care il iubeam, Hargrove este o nestemata, Pantic a fost ceva mai eficient fata de meciul trecut cand a fost Petardici, sa speram ca incepe si el sa arate ceva mai mult. Una peste alta, la Craiova nu se mai castiga asa usor ca pe vremuri, nu mai vii cu calculele facute. Sper sa jucam macar semifinala si sa evitam Muresul pe cat posibil

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Realitatea....
    Hargrove ne-a dat cu terenul in cap. Ne-a batut singur a dat 27 de puncte. Cat de idiot trebuie sa fi sa iti intaresti o contracandidata la pozitiile fruntase. Pacat ca cei de la banca irosesc bani de pomana si se lasa prostiti de anumite personaje care s-au obisnuit sa traiasca bine pe langa echipa de baschet masculin. De ani de zile tot placa aceeasi merge. Avem 7 infrangeri ca si Sibiul si daca ar fi sa comparam bugetele celor 2 echipe cred ca ne-ar lua cu ameteli. Oare cand se desteapta lumea?

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    calculele se fac la sfarsit
    toti va dati cu parerea despre tenter asa cum v-ati dat cu parerea cand U a castigat campionatul si faceati misto cu faimosul "the penetration". cat despre hargrove la U nu prea mai facea nimic si el si-a dorit alta echipa. asteptati pana la sfarsit si dupa emiteti pareri. daca la sfarsit nu ajungem macar in finala, atunci tenter ar trebui sa fie demis. ar fi fain sa vina sapera, dar cum ziceam, calculele le facem la final.

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      calcule si Hargrove
      da, calculele se fac la final. Dar cand vezi ca ceva nu merge, poti sa tragi semnale de alarma din timp. Iar problema e ca echipa nu joaca, nu ca a pierdut un meci! Noi am castigat multe meciuri fara ca echipa sa convinga. Mai mult intamplator as zice. Cu toate ca se observa un progres in jocul echipei, inca e o diferenta f. mare intre jocurile de acasa si cele din deplasare
      Iar despre Hargrove, era evident ca nu mai avea ce sa caute la U. Pur si simplu nu mai vroia sa joace. Ca poate inca sa joace ne-a demonstrat de cand s-a dus la Craiova

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    calculele se fac la sfarsit
    toti va dati cu parerea despre tenter asa cum v-ati dat cu parerea cand U a castigat campionatul si faceati misto cu faimosul "the penetration". cat despre hargrove la U nu prea mai facea nimic si el si-a dorit alta echipa. asteptati pana la sfarsit si dupa emiteti pareri. daca la sfarsit nu ajungem macar in finala, atunci tenter ar trebui sa fie demis. ar fi fain sa vina sapera, dar cum ziceam, calculele le facem la final.

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    @Gully & Buzestii: olteni aprigi, m-ati uns la suflet :)
    N-am mai ras de mult timp asa bine citind comentarii (cum sunt ale voastre) pe acest site, asa ca ma vad nevoit sa-mi dau drumul la gura (a trecut ceva vreme de cand n-am mai scris aici).

    Jos palaria pentru remarci, toate ironiile la adresa noastra sunt cum nu se poate mai pertinente si la obiect (aia cu “mancatorii de pufuleti a fost geniala:), sunt raspunsuri mai mult decat potrivite la ironiile (nu intotdeauna la fel de fine si amuzante) de care-ati avut parte de-a lungu timpului voi, “oltenii aprigi”, de la noi, astia din partea de sus a Carpatilor.

    Da, e plina de ifose echipa noastra actuala, si ce e cel mai trist, nu stim sa pierdem. Un strop de aroganta e permis (cu indulgenta spus, desi un sportiv suficient de matur nu are nevoie de asa ceva) atunci cand dovedesti ceva si o faci “pe barba ta”. Faptul ca faci parte dintr-o echipa care are cat de cat o traditie (castigata cu greu de generatii de sportivi care-au pus osul la asta) nu-ti da dreptul la aroganta “by default”, si nici faptul c-ai fost bun candva, dar in ultima vreme ai o evolutie lipsita de constanta.

    Cu regret constat ca echipa noastra e (din nou) mai preocupata de “ograda altuia” (arbitraje, public, etc) decat de joc, si asta se vede din marturiile celor ce-au vazut meciul pe viu. Ma bucur (desi e un rezultat devaforabil noua) c-am luat o lectie (oare de cate va mai fi nevoie, pana sa ne trezim si sa ne vedem de treaba) usturatoare, mai ales ca la ea a pus umarul Darius, “copilul nedorit” de noi.

    Nu sunt un apropiat din anturajul echipei si nici un cunoscator fin al fenomenului, insa din punctul meu de vedere este destul de evident ca plecarea lui Hargrove de la Cluj a fost fortata de densitatea prea mare de “orgolii pe metru patrat” din interiorul echipei. La atatea “fitze” e greu sa-i multumesti pe toti jucatorii, care fiecare vrea sa fie el vioara intai. Lupta pentru statutul de “alfa” cred c-a macinat profund echipa si intr-un final, s-a soldat cu plecarea lui Darius (desteptul cedeaza). Raman la parerea ca e o pierdere mare pentru noi, dar date fiind meciurile bune facute (pana in urma cu doua etape) de cei ramasi, poate ca e si un castig, ramane sa vedem pana la finele campionatului. In mod cert insa este un castig pentru Craiova si pentru el, care la modul dezinvolt cu care joaca de cand s-a transferat, arata parca tot ce a tinut incatusat in el si n-a putut arata in ultimul an la Cluj.

    Asa ca, dragii mei olteni, bucurati-va de el cum si eu ma bucur cand il vad cum a “inflorit” de cand a venit la voi, chiar daca ieri asta a fost in detrimentul echipei pe care o sustin (nu-mi ramane decat sa ma consolez cu gandul ca are de castigat fenomenul baschetbalistic de la noi, care era mult mai sarac cu un Hargrove “in moarte clinica”).

    PS: Sunt deja celebre evolutiile magistrale ale jucatorilor plecati de la noi in meciurile jucate ulterior impotriva noastra, de ce-ar fi stricat Darius traditia? Dar nu-i bai, suntem echipa suficient de matura sa trecem peste asta (sau oare doar visez cu ochii deschisi?!? :)

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Auzi prietene......
      Tu, acuma, ce faci? Încerci să ma faci sa revin la sentimentele originale fata de ardeleni? Ce comentariu e ăsta!
      Ăăă?
      Fara PRAZ, fără zaibăr, fără arogante la adresa oltenilor???????

      Ia....te rog, poza cu Certificatul de Nastere ca yo nu te cred ca tii cu REGINA BALULUI!!!
      😂😂😂

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      @titel
      L.E.: semnele alea de intrebare din comentariul anterior sunt smiley faces sau ROFL.....

      Ma simtzii dator sa precizez.....

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel:

      @Gully
      Bre, Nea' Marine, stai asezat, ca nu vreu sa schimb pe nimeni ca daca ne aveai la suflet nu mai radeam asa copios de “perlele” matale, ca nu le-ai mai fi lansat :) Asa ca, ramai asa, ca esti simpatic foc, arogantele dumitale la adresa noastra sunt bine primite (cel putin de catre mine:)

      Touche, mai nou nici macar eu nu mai sunt sigur ca tin cu “U”, desi (spre surprinderea ta) in CN-ul meu apare orasul ei de bastina. Glumesc, bine-nteles ca “U” mi-e echipa favorita, c-asa cum or fi, sunt ai nostri, ca-s buni, ca-s rai, trebuie sa ni-i asumam (aia nu-nseamna insa ca nu trebuie sa-i laudam cand fac bine, sau sa-i criticam cand o iau pe aratura)

      Si stai linistit c-o sa-ti mai auzi matale arogante, da’ de la altii, ca mie nu mi-e felu’:)

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    Tenter
    Si ca o scurta paranteza la adresa antrenorului, am indoieli profunde ca Tenter poate influenta prea mult rezultatele. Ieri Clujul se pare ca pur si simplu a avut (din nou) o zi slaba; se intampla, chiar daca la pretentiile pe care le emite echipa (sub presiunea bugetului), “zilele slabe” sunt un lux pe care nu prea ni-l permitem.

    Personal, nu mi-e chiar simpatic Tenter, din contra (mi se pare mult prea dictatorial modul in care ii abordeaza pe jucatori), dar in afara de a-si corecta atitudinea hitlerista cu care-si terorizeaza jucatorii cand fac greseli (apropo de asta, saracul Baciu, la ce fulgere din priviri isi primeste de fiecare data cand este scos pe banca, cred ca fiecare meci este pentru el un cosmar, si, cand este introdus, deja intra timorat la gandul ca oricum o va comite si-si va lua castanele, singura necunoscuta e dupa cate minute/secunde se va intampla asta, asa ca cred ca pentru el cel mai fericit moment al meciului e fluierul final, indiferent de rezultat:) nu stiu ce altceva ar mai putea face: scheme cica avem (doar ca nu le aplica jucatorii cum trebuie), tehnica si experienta ca antrenor are.

    Cred ca problema majora tot de la “ifosele din vestiar” vine, si de la faptul ca in ciuda lotului destul de valoros de care dispunem, echipa sta in doi jucatori: Dykes si Adamovic (cand nu merg ei, nu merge echipa).

    Dar asta este: asta avem, cu asta defilam, ca ne place, ca nu. Paradoxal, dar in ciuda pierderii unui jucator de valoare, echipa pare mai omogena, asa ca asteptam cu optimism finalul de campionat. Haide U!

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!