Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove: „Iubesc Clujul și sunt recunoscător pentru șansa de a juca aici”

Paul Olar

Paul Olar
18.10.2014

Triumfători în etapa precedentă, baschetbaliștii formației U Banca Transilvania își măsoară forțele cu CSM-U Oradea duminică, 19 octombrie.

Gruparea bihoreană se deplasează pe malul Someșului cu anumite pretenții, așa că balanța va fi înclinată de pregătirea combatantelor. Darius Hargrove conștientizează acest lucru și speră într-un rezultat pozitiv, însă laudă trupa lui Cristian Achim.

Darius, veniți după o victorie benefică. Cum ți s-a părut jocul disputat la Mediaș?

Victoria de la Mediaș a fost una de care aveam nevoie,  dar știm cu toții că nu este ceva de durată. Ne-am deplasat acolo, am jucat bine și am câștigat.

Ești la a doua stagiune consecutivă alături de U Banca Transilvania. Cum te simți?

Mă simt foarte bine, avem o echipă bună și trebuie doar să muncim din greu pentru a ajunge acolo unde merităm. Cât despre mine, iubesc Clujul și sunt recunoscător pentru șansa de a juca aici.

Urmează încleștarea cu CSM-U Oradea...

Mă aștept la un meci bun împotriva lui CSM-U Oradea. Ei întotdeauna se luptă și au jucători buni. De asemenea, orădenii au ajuns în finala sezonului trecut, deci nu e niciun secret că sunt o formație puternică.

Ambele grupări se confruntă cu indisponibilități. Crezi că vor conta absențele în partida de mâine?

Da, accidentările vor avea un impact în desfășurarea meciului, dar noi nu ne lăsăm descurajați. Suntem concentrați și mergem înainte.

Cine pleacă din postura de favorită?

Cum am mai spus, ne așteaptă un duel atractiv și cine este pregătit mai bine va câștiga.

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Mie personal imi place Hargrove si ma bucur ca face parte din echipa noastra!

    cu 9 ani în urmă (18.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!