Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Johnson-Odom este în pericol să rateze disputa cu U-BT Cluj

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.11.2022

Darius Johnson-Odom este în pericol să rateze disputa cu U-BT Cluj

Rapid București are primul test dificil în Liga Națională în debutul de sezon. Giuleștenii vor da piept cu campioana en-titre a României, U-BT Cluj. Ambele echipe sunt neînvinse la ora meciului.

Momentul partidei este unul nefericit pentru gruparea feroviară. Aceștia se confruntă cu probleme de lot, conform spuselor lui Tudor Costescu de la conferința de presă pre-mergătoare meciului.

Tehnicianul giuleștenilor a vorbit despre problemele de lot apărute până acum în această stagiune și a afirmat că șansele ca Darius Johnson-Odom să fie recuperat până la ora meciului cu Șepcile Roșii sunt mici. Acesta a ratat și meciul cu CSM Târgu Mureș din runda precedentă.

„Sunt lucruri care se întâmplă în viața unei echipe într-un sport de contact. Suntem puțin mai ghinioniști decât alte echipe. Avem într-adevăr probleme de efectiv. Nu știu dacă o să reușim să îl recuperăm pe Johnson-Odom până la ora meciului. Este puțin probabil. Și pot apărea și alte probleme până atunci. Nu suntem în cel mai bun moment în care am fi putut întâlni o echipă de calibrul Clujului, dar am simțit la antrenamente că jucătorii mei au dorința de a face un meci mare. Eforturile lor vor fi maxime și sper să arătăm un joc de calitate în fața unui public numeros.”

Darius Johnson-Odom a ratat deja două meciuri de campionat ale Rapidului. În aceeași situație este și Chris Evans, care a fost indisponibil preț de două etape. Josip Bilinovac a ratat și el un meci.

Partida dintre Rapid București și U-BT Cluj Napoca va avea loc duminică, 27 noiembrie, de la ora 20:00 și poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 2, Prima Sport 2 și FRB TV.

*foto: Facebook/Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!