Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Johnson-Odom se întoarce la Orleans

Darius Johnson-Odom se întoarce la Orleans

Darius Johnson-Odom revine în Franța și va juca din nou pentru Orleans. Ajuns la 34 de ani, baschetbalistul american se află la primul angajament de după despărțirea de Rapid, din toamna lui 2022.

Baschetbalistul draftat în NBA de Dallas Mavericks a avut probleme de sănătate și nu a mai putut evolua în România. Ultimul meci l-a jucat în octombrie 2022, la Sibiu, când a reușit 20 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

Darius Johnson-Odom a jucat în NBA pentru Los Angeles Lakers și Philadelphia 76ers. În Europa a debutat la Cantu în Italia, după care a mai trecut pe la Trabzonspor, Olympiacos, Sassari, Cremona, Reggio Emilia și Le Mans.

Orleans, noua și fosta echipă a lui Johnson-Odom, se află acum în liga secundă din Franța, acolo unde ocupă poziția a 6-a în clasament cu 12 victorii și 9 înfrângeri.

Darius Johnson-Odom ar putea debuta în sezonul 2023/2024 pe 2 martie, atunci când Orleans va primi vizita lui Alliance Sport Alsace, echipă la care evoluează Filip Adamovic, alt jucător trecut prin România.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!