Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darko Habus: “Fiecare meci ce va urma este o finală pentru noi”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.01.2013

Darko Habus

Într-un meci contând pentru etapa a 17-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin, SCM Craiova s-a impus pe terenul celor de la BCM U Piteşti cu scorul de 83-73. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Andjelko Mandic se menţine pe poziţia a şasea a clasamentului, având un bilanţ de 12 victorii şi 5 înfrângeri. În următoarea partidă, oltenii vor întâlni CSŞ Giurgiu.

Total Baschet a luat legătura cu Darko Habus, jucătorul celor de la SCM Craiova, cel care a prefaţat partida contra giurgiuvenilor: 

Referitor la jocul de la Piteşti, după cum am spus şi înainte de meci, s-a dovedit a fi o luptă până în ultima secundă. O victorie muncită pentru echipa noastră la sfârşit. Am controlat meciul foarte bine cu excepţia începutului celei de-a doua parţi, dar am reuşit să dovedim ce caracter are echipa noastră. Sper ca Piteştiul să îşi revină repede într-un ritm bun şi să revină unde le este locul. Succes lui Tudor Costescu şi băieţilor.

Fiecare meci ce va urma este o finală pentru noi. Următorul este cel cu Giurgiu, de pe teren propriu. Sper că vom continua să ne impunem pe propriul teren. Alături de 4000 de suporteri ne-ar fi mai uşor. Ne aşteptăm la un meci strâns deoarece este Giurgiu este o echipă care se bazează pe calităţi individuale ale fiecărui jucător, ceea ce înseamnă multe situaţii de 1 la 1 şi trebuie să încercăm să evităm asta. Am pierdut la ei acasă şi vrem să ne revanşăm pentru asta. Dacă vrem să ajungem în play-off  înseamnă că nu trebuie să mai pierdem acasă. O să ne pregătim bine să dăm tot ce e mai bun din noi, iar dacă ne va fi de ajuns vom fi fericiţi. Pe această cale vreau să fac un apel la toată lumea din Craiova să vină să ne susţină aşa cum o fac săptămână de săptămână deoarece împreună suntem mai puternici.

Întâlnirea dintre SCM Craiova şi CSŞ Giurgiu se va desfăşura la Polivalenta din Craiova duminică, cu începere de la ora 19:00. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!