Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darko Planinic va fi noul căpitan al lui U-BT Cluj-Napoca

Darko Planinic va fi noul căpitan al lui U-BT Cluj-Napoca

U-BT Cluj se află în prin proces de formare a unei noi echipe. În acest sens, clujenii au terminat recent un cantonament de pregătire în Serbia și se pregătesc de turneul de la Cluj-Napoca, acolo unde vor avea adversar cu nume din baschetul European, cum ar fi Fenerbahce, Partizan Belgrad sau Mornar Bar.

Înainte de acest turneu, U-BT a avut o conferință de presă unde oficialii au anunțat ultimele noutăți de la club. Printre acestea se numără și numirea lui Darko Planinic drept noul căpitan al clujenilor.

„Pot să promit în numele meu și al coechipierilor mei că vom încerca să ne atingem obiectivul pentru acest sezon”, a spus Planinic, cu această ocazie.

Darko are un CV cu adevărat impresionant pentru Liga Națională de Baschet Masculin. Astfel, Planinic a venit la U-BT de la formația poloneză Stelmet Zielona Gora. El a mai trecut de-a lungul carierei și pe la BC Siroki, Maccabi Tel Aviv, KK Cibona Zagreb, Buducnost Podgorica, Baskonia Vitoria-Gasteiz, Gran Canaria și Dinamo Sassari. El a adunat 41 de meciuri în Euroligă, dar și prezențe în naționala Croației la EuroBasket 2017, când a jucat în faza grupelor chiar la Cluj-Napoca.

Planinic va moșteni banderola de căpitan de la Aleksandar Rasic, cel căruia i se va organiza un meci de retragere împotriva celor de la Fenerbahce. Duelul dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 20:25.

*foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!