Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darnell Edge este MVP-ul etapei a 18-a a Ligii Naționale

Darnell Edge este MVP-ul etapei a 18-a a Ligii Naționale

Sâmbătă, 28 ianuarie, s-a încheiat ultima etapă a primei faze a Ligii Naționale de Baschet Masculin. A fost o seară extrem de spectaculoasă în baschetul masculin românesc, cu două jocuri încheiate cu aruncări câștigătoare și cu încă o partidă plină de tensiune până la final.

De asemenea, s-au consemnat mai multe prestații solide în această rundă, însă premiul de MVP i se cuvine lui Darnell Edge, care a ajutat-o pe CS Dinamo București să obțină calificarea mult dorită în Top 10.

Baschetbalistul american a izbutit 29 de puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții în cele 36 de minute petrecute pe teren. Edge a avut 9/10 (90%) la aruncările de două puncte, 3/5 (60%) la aruncările de trei puncte și 2/3 (66%) la aruncările de un punct, pentru un indice al eficienței de +33.

Datorită acestei prestații, Dinamo s-a impus cu 90 la 83 în fața lui CSM Constanța și a obținut calificarea în Top 10, acolo unde va debuta, pe teren propriu, împotriva lui U-BT Cluj-Napoca.

Darnell Edge a încheiat prima fază a campionatului cu medii de 11.9 puncte, 3.5 recuperări și 3.3 pase decisive și cu procentaje de 53.7% din interiorul semicercului și 38.6% de la distanță.

Clasamentul din Top 10 îl găsiți la următorul LINK, iar programul din faza secundă îl puteți accesa AICI.

*foto: Facebook – Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!