Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darren Fenn a debutat pentru BC Timișoara

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
09.01.2014

sursa foto: www.court-side.com

 

Pivotul american Darren Fenn și-a făcut debutul oficial pentru echipa de pe Bega în partida din Cupă cu CSM Oradea. Așteptările au fost mari, având în vedere CV-ul său extrem de solid: participări în Euroliga, trofee câștigate în Germania și Rusia. 

Venit la BC Timișoara să acopere un post deficitar în turul de campionat, Fenn nu a impresionat la primul său meci. Intrat ca titular, acesta a lăsat impresia că nu s-a adaptat pe deplin la noua sa echipă și la sistemul de joc impus de Dragan Petricevic. 

Americanul de 34 de ani și 208 cm a stat pe teren aproape 29 de minute în meciul cu Oradea și a reușit numai 2 coșuri. Unul de 2 puncte din 5 încercări (20% reușită) și unul de 3 puncte din 3 încercări (33,3% reușită). În plus, a mai avut 4 recuperări, 2 pase decisive și 1 capac.

În ceea ce privește erorile lui Fenn, statistica menţionează 3 mingi pierdute, însă au mai fost și pase greșite sau probleme în faza defensivă. Cu toate că nu a făcut un meci bun, trebuie luat în calcul și faptul că a fost la prima sa experiență în România și, în plus, echipa pusă în teren de Dragan Petricevic a fost una complet inedită. Jucătorii încă nu apucat să se cunoască între ei și să sudeze relațiile de joc.

Meciul retur se va desfășura duminică, 12 ianuarie de la ora 18:00 în sala Constantin Jude.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!