Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darrion Strong, al doilea meci cu peste 30 de puncte în actualul sezon

Darrion Strong, al doilea meci cu peste 30 de puncte în actualul sezon

SCM Timișoara a obținut o victorie la limită în fața lui Athletic Constanța, scor 74-73, într-un meci disputat astăzi, 13 noiembrie, care a contat pentru etapa a 8-a din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2021/2022.

Darrion Strong a fost de departe MVP-ul partidei și a reușit să marcheze pentru a 2-a oară în acest sezon peste 30 de puncte într-un meci. De asemenea, fundașul american a furnizat pasa decisivă pentru Alex Olah, care decis soarta meciului cu un slam dunk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Darrion Strong a fost utilizat aproape 37 de minute minute și a reușit să marcheze 38 de puncte, lângă care a mai adăugat 4 intercepții, 3 pase decisive și o recuperare. Americanul a marcat 9/12 de la 2 puncte, 5/13 de la 3 puncte și 5/6 de la linia de fault. Strong a pierdut o singură posesie pentru echipa sa și a acumulat un indice al eficienței de 34 de unități.

În startul acestui sezon din LNBM, Darrion Strong are medii statistice de 18.3 puncte, 3.8 pase decisive și 2.5 recuperări pe meci.

Justas Tamulis deține recordul de puncte marcate într-un meci din actuala stagiune de campionat, cu 39 de puncte marcate pentru BC CSU Sibiu în meciul cu SCM U Craiova.

foto: Baschet SCM OHMA Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!