Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darrion Strong, înaintea duelurilor cu Craiova: „Vor fi meciuri interesante, va semăna cu o serie de playoff”

Darrion Strong, înaintea duelurilor cu Craiova: „Vor fi meciuri interesante, va semăna cu o serie de playoff”

SCM OHMA Timișoara și SCM U Craiova vor juca sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 18.00 în cadrul etapei a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cele două se vor întâlni și în Cupa României, în dublă manșă.

Darrion Strong a vorbit pentru scmtimisoara.ro despre ultima săptămână pentru formația bănățeană, în care SCM OHMA Timișoara a pierdut meciurile de la Galați și Voluntari:

„Weekend-ul trecut nu a fost foarte bun pentru noi, din cauza rezultatelor și a deplasării foarte lungi. Simt că acum trebuie să fim mai motivați decât oricând, pentru că avem nevoie de victorie la fiecare meci. Două înfrângeri consecutive nu făceau parte din planul nostru: știam că la Voluntari va fi un meci greu, dar ne așteptam la mai mult de la Galați. Poate că nu am fost destul de concentrați acolo, din cauza drumului lung și cu complicații. A fost o nebunie.”

Americanul a prefațat și meciurile cu SCM U Craiova, formație pe care Timișoara o întâlnește în etapa a 12-a a LNBM și apoi în sferturile Cupei României:

„Vor fi dispute foarte interesante. Acolo evoluează Troy Franklin, care face parte din aceeași generație cu mine și care știu că a jucat aici. În plus, îl au pe Michael Qualls, cu care am evoluat în aceeași ligă, la Chicago și chiar suntem prieteni. Este o bucurie să pot juca din nou împotriva lui. Vor fi meciuri interesante, va semăna cu o serie de playoff.”

Înaintea meciulului din campionat, Timișoara stă cu 6-5 bilanț pe locul șase, iar SCM U Craiova este pe locul 5 cu 7-4 record.

 

*foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!