Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darrion Strong-Moore a revenit la SCM Timișoara

Darrion Strong-Moore a revenit la SCM Timișoara

În cursul zilei de ieri (23.02), site-ul nostru anunța că Radoje Vujosevic nu mai face parte din lotul lui SCM Timișoara, acesta continuându-și cariera în Bosnia și Herțegovina. Bănățenii s-au mișcat repede și au efectuat un nou transfer, chiar dacă nou-venitul nu ocupă aceeași poziție ca cel care a plecat.

Așadar, Darrion Strong-Moore, baschetbalist care a evoluat sezonul trecut sub comanda lui Dragan Petricevic, se întoarce la SCM Timișoara, după o prima parte a stagiunii în care a jucat atât pentru CSM Galați, cât și pentru AEK Larnaca, în Cipru.

Fundașul american a evoluat în opt partide pentru gruparea de la Dunăre și a avut medii de 8.9 puncte, 2.8 pase decisive și 1.5 recuperări. Apoi, Strong a plecat în Cipru, la AEK Larnaca, unde și-a trecut în cont încă șapte prezențe, cu următoarea linie statistică: 15.1 puncte, 3.0 pase decisive, 2.0 recuperări.

În stagiunea 2021-2022, baschetbalistul în vârstă de 29 de ani a strâns 16.3 puncte, 3.6 pase decisive și 2.6 recuperări în 29 de partide jucate pentru SCM Timișoara.

În acest moment, gruparea din vestul țării se află pe ultimul loc în Top 10, cu un bilanț de trei victorii și șase înfrângeri. SCM Timișoara revine pe teren în 1 martie, când primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca.

*foto: Facebook – Leii din Banat – SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    e ok
    era nevoie de un jucator care sa-l mai odihneasca pe ilija djokovic

    cu 1 an în urmă (24.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!