Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darrion Strong-Moore continuă în Liga Națională de Baschet Masculin

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.08.2022

Darrion Strong-Moore continuă în Liga Națională de Baschet Masculin

CSM Galați continuă mutările la capitolul jucătorilor străini. Gruparea de pe malul Dunării a reușit o lovitură importantă și a transferat un baschetbalist de la una dintre rivalele din Conferința B.

Darrion Strong-Moore, unul dintre cei mai buni marcatori ai stagiunii precedente în Liga Națională din postura de la SCM OHMA Timișoara, va rămâne în campionatul nostru pentru cel puțin încă un an. Anunțul oficial a venit pe pagina acestuia de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darrion Strong (@d_strong00)

În stagiunea precedentă, Strong a avut medii de 16.3 puncte, 2.6 recuperări și 3.6 pase decisive în 29 de meciuri în tricoul Leilor din Banat. Prin această performanță, el a fost al cincilea în ierarhia mediei de puncte pe meci în LNBM și primul în clasamentul marcatorilor echipei alb-violet.

Darrion Strong-Moore este al patrulea străin din lotul echipei pregătite de Florin Nini. Pe lângă el, au mai semnat Milos Nikolic, Nedeljko Prijovic și Juhwan Harris. Jucătorii români acontați de moldoveni sunt Andrei Calenic, Andrei Petică, Iannis Păduraru, Marius Ciotlăuș, Theodor Gherman, David Stan și Alexandru Duică.

*foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!