Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darrion Strong-Moore este noul fundaș al lui SCM Timișoara

Darrion Strong-Moore este noul fundaș al lui SCM Timișoara

Darrion Strong-Moore este noul fundaș al lui SCM Timișoara, după cum anunță eurobasket.com. Acesta sosește din Bosnia și Herțegovina, de la OKK Sloboda Tuzla.

În vârstă de 27 de ani, Darrion Strong-Moore măsoară 1.85 metri și este un jucător de poziția 1. În campionatul universitar nord-american el a evoluat pentru Arkansas-Fort Smith.

La nivel profesionist, Strong-Moore are două sezoane la activ în Bosnia și Herțegovina la OKK Spars Sarajevo și OKK Sloboda Tuzla. El a mai jucat în Slovacia la Inter Bratislava.

Pentru ultima echipă a jucat 10 partide în sezonul 2020/2021 și a avut medii statistice de 14.7 puncte, 3.1 pase decisive și 2.4 recuperări

SCM Timișoara va fi antrenată și în stagiunea viitoare de Dragan Petricevic. Bănățenii îi mai au în lot pe Milos Komatina, Adam Mirkovic, Alex Olah, Cristian Mocrițchi, Laszlo Lazăr. Robert Schipor, Revaz Rogava, Nikola Gajic și Edward Petrescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!