Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dave Dudzinski revine pentru al 4-lea sezon consecutiv la Antwerp Giants

Dave Dudzinski revine pentru al 4-lea sezon consecutiv la Antwerp Giants

Dave Dudzinski rămâne pentru încă un sezon la Antwerp Giants, după cum anunță agenția care îl reprezintă. Baschetbalistul american a jucat în precendentele trei sezoane în Belgia, după ce a plecat de Steaua CSM EximBank.

Dudzinski a ajuns la 28 de ani. El măsoară 2.06 metri și este un jucător de poziția 4.

În sezonul 2019/2020, Dudzinski a jucat 15 partide în Basketball Champions League și a avut medii statistice de 10.2 puncte, 6.5 recuperări și 1.6 pase decisive. În campionatul Belgiei a avut 17 apariții cu cifre de 9.5 puncte, 4.7 recuperări și 1.6 pase decisive pe meci.

În România, Dudzinski a jucat în sezonul 2016/2017 la Steaua CSM EximBank, echipă cu care a ajuns în finala LNBM. În 39 de partide jucate în acel sezon a avut medii statistice de 13.1 puncte, 6.5 recuperări și 1.6 pase decisive.

În cariera sa profesionistă, Dave Dudzinski a mai jucat pentru Solar Agrigento (Italia) și BC Siauliai (Lituania).

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!