Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Antonescu s-a transferat la CSM Târgu Jiu

David Antonescu s-a transferat la CSM Târgu Jiu

În cursul zilei de miercuri, 7 februarie, CSM Târgu Jiu a anunțat transferul lui David Antonescu, baschetbalist care a început sezonul 2023-2024 în Capitală, la CS Dinamo București.

În vârstă de 18 ani, acesta s-a format la LPS Focșani și, mai târziu, a și debutat în Liga Națională de Baschet Masculin, în echipa lui Mihai Petruț. A urmat plecarea în Spania, la academia lui Real Betis, unde a stat doi ani.

În stagiunea precedentă, Antonescu a revenit în țară pentru a o ajuta pe CSO Voluntari la Final 8-ul Cupei României și, în vară, s-a întors de tot, semnând cu CS Dinamo București. În 11 meciuri, acesta a adunat 0.4 puncte și 0.5 recuperări, având o medie de aproape 6 minute pe joc.

„Eu consider că sunt un jucător inteligent și înțeleg foarte bine jocul și, cu ajutorul fizicului meu, care este destul de puternic, pot sa aduc agresivitate și forță în echipă. În primul rând, mi se pare că echipa este formată ca o familie. Toată lumea se înțelege foarte bine, nu există certuri, ceea ce este un semn foarte bun și este primul pas pentru a forma o echipă competitivă. Am făcut doar un antrenament momentan, dar nivelul pare bun”, a declarat David Antonescu, la semnarea cu CSM Târgu Jiu.

Trupa gorjeană are un bilanț de șapte victorii și o înfrângere în grupa 11-18 a Ligii Naționale, ocupând poziția secundă.

*foto: Facebook – CSM Târgu Jiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!