Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Dudzinski: "Craiova va aborda acest meci cu foarte multă ambiţie"

Eduard Popa

Eduard Popa
24.02.2017

david dudzinski, scm u craiova, steaua

Steaua CSM Eximbank Bucureşti va juca ultimul meci din prima fază a sezonului regulat al Ligii Naţionale de Baschet Masculin în deplasare la SCM U Craiova. Unul dintre cei mai importanţi oameni ai Stelei, americanul David Dudzinski, a prefaţat duelul de astăzi cu craiovenii.

"Acesta este încă un meci important pentru noi. Dincolo de toate schimbările ce au avut loc în această săptămână, Craiova va aborda acest meci cu foarte multă ambiţie. Cu toţii am fost în meciuri în care am reuşit o victorie mare împotriva unei echipe şi la scurt timp trebuie să ne duelăm din nou cu aceeaşi formaţie pe terenul lor propriu. Echipele bune câştigă şi al doilea meci, aşa că vom încerca să facem un pas important şi să dovedim că suntem o echipă bună."

, ne-a scris David Dudzinski, referindu-se la victoria pe care a Steaua a reuşit cu SCM U Craiova, scor 83-63 în sferturile Cupei României. Cât despre sezonul de până acum, Dudzinski a lăudat echipa care se află pe primul loc.

"Competiţia a fost foarte strânsă şi echilibrată, cu excepţia celor din Cluj. Ei au dovedit că sunt la un nivel mai înalt în acest moment. Pentru noi, este important să ne consolidăm poziţia în fruntea ligii şi să devenim una dintre echipele candidate la titlu", a mai spus Dudzinski.

Americanul a adunat până acum 14,3 puncte şi 6,1 recuperări, pentru un indice al eficienţei de +16,9 , în 19 meciuri de LNBM.

Duelul dintre SCM U Craiova şi Steaua CSM Eximbank Bucureşti va avea loc vineri, 24 februarie, de la ora 17:15. Partida va putea fi urmărită şi pe Digi Sport 4. 

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!