Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Lăpuște: „Avem o chimie foarte bună și presimt un rezultat favorabil”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.03.2024

David Lăpuște: „Avem o chimie foarte bună și presimt un rezultat favorabil”

U-BT Cluj-Napoca are parte de un test important în Liga Națională, înaintea sfertului de finală din EuroCup. Studenții dau peste CSM Oradea vineri, 8 martie, de la ora 18:00. Confruntarea va avea loc pe terenul bihorenilor.

Patrick Richard va absenta la meciul de vineri, astfel că David Lăpuște va beneficia din nou de un rol important în rotația lui Mihai Silvășan. Iată ce a declarat acesta înaintea derby-ului:

„În primul rând este o atmosferă foarte bună la antrenamentele noastre. Ne înțelegem excelent, avem o chimie foarte bună între noi și presimt un rezultat favorabil nouă, ca de obicei. Noi suntem obișnuiți cu victoriile și vom da tot ce putem pe teren, pentru încă un rezultat favorabil. M-am antrenat mult și astfel am prins mai multe minute de joc, iar valoarea mea a crescut. Totuși, nu trebuie să mă culc pe o ureche. În meciurile tari, cum ar fi un derby cu Oradea, se poate întâmpla orice. Știu că au adus un nou jucător în locul lui Erick Neal, dar cu siguranță ne vom pregăti să îi facem față. Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci și muncim numai în această direcție. Dacă stau să mă uit în timp, nu mă așteptam să ajung până aici. Sunt foarte mulțumit de mine și sunt recunoscător că am primit ajutor din partea tuturor. E un vis devenit realitate să jucăm în EuroCup, chiar să fim în sferturile de finală. Va fi o atmosferă incredibilă!”

Disputa dintre CSM Oradea și U-BT Cluj are loc vineri, 8 martie, de la ora 18:00 și poate fi urmărită pe Digi Sport 2, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!