Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Lawrence la cea mai bună prestație stagională chiar împotriva fostei sale echipe

Adrian Micinic; Foto: Andor Marton

Adrian Micinic; Foto: Andor Marton
11.11.2011

David Lawrence a avut 13 puncte (3x3), fiind singurul jucător al campioanei care a marcat din afara semicercului

Americanul David Lawrence a avut cea mai bună prestație personală stagională la Pitești. Orașul care i-a fost gazdă preț de doi ani a fost locul în care baschetbalistul de 2.00 metri și în vârstă de 26 ani a stabilit noi recorduri stagionale individuale la capitolele puncte, recuperări, reușite din spatele semicercului și eficiență.

U Mobitelco Cluj, campioana în exercițiu a României și formație la care David este legitimat, s-a impus cu scorul de 72-58, asupra lui BCM U Pitești, într-un meci contând pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12.

Lawrence a totalizat 2/5 la aruncările de două puncte, 3/4 la trei puncte pentru 13 puncte, cu 7 recuperări, o pasă decisivă și două posesii pierdute pentru 15 la eficiență.

El a marcat trei coșuri din spatele semicercului la Pitești, după ce în primele șapte etape a înscris de două ori de la distanță dintr-un total de 17 încercări. Jucătorul cu numărul 21 a fost singurul din echipa clujeană care a marcat de la distanță în acest meci. Echipa sa a avut 3/14 la acest procedeu.

David Lawrence a petrecut două sezoane alături de echipa din Pitești, mai exact în perioada 2007-2009.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!