Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Lawrence: "Ne dorim să arătăm cel mai bun baschet al nostru"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.12.2011


Lawrence a înscris 17 puncte în partida din campionat cu Craiova (Foto: Andor Marton)

Ultimul meci pentru "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca în FIBA EuroChallenge, din acest sezon, va avea loc marţi la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Confruntarea cu BC Enisey va debuta la orele 19:00 şi va fi transmisă în direct de către postul TV Sport.ro. Nici una dintre cele două formaţii nu mai păstrează şanse de calificare, astfel că partida va conta doar pentru palmares.

Înaintea jocului, David Lawrence a declarat pentru u-mobitelco.ro că îşi doreşte ca echipa să practice "cel mai bun baschet", chiar dacă jocul este unul fără miză.

Ca echipă, ne dorim să arătăm cel mai bun baschet pe care îl putem pune în scenă. Am pierdut deja patru din cele cinci jocuri din grupe, chiar daca cele mai multe au fost meciuri strânse, aşadar ne dorim să jucăm cât de bine putem. Băieţii de la Enisey, chiar dacă nici ei nu mai au şanse de calificare, vor veni să joace, astfel că la acest nivel nu putem decât să jucăm cel mai bun baschet al nostru.

Înaintea acestei confruntării clujenii dispun de o bancă subţire datorită faptului că Tyler Moris, Mihail Silvăşan şi Paul Chetreanu sunt indisponibili.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!