Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Lawrence suplinește pentru absența lui Morris și Silvășan

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.12.2011

Lipsită de aportul lui Tyler Morris, accidentat grav la genunchi și care va fi supus unei intervenții chirurgicale care are toate șansele să îi pună capăt sezonului, de Paul Chetreanu, indisponibil de o mai lungă perioadă de timp, campioana în exercițiu a României a trebuit să se confrunte și cu absența lui Mihai Silvășan.

Căpitanul va deveni indisponibil pentru o lungă perioadă de timp și din această cauză Marcel Țenter a avut nevoie de o prestație solidă din partea celorlalți jucători.

Unul dintre cei care au făcut acest lucru la victoria asupra lui SCM U Craiova este David Lawrence. Americanul, care la rândul său a avut o accidentare gravă și din cauza căreia nu a putut evolua la adevărata sa valoare în sezonul precedent, a bifat 38 minute de joc în meciul încheiat cu scorul de 76-63.

David a avut 6/9 la aruncările de două puncte, 1/3 la cele din afara semicercului și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 17 puncte. Devenit un om de bază în jocul defensiv al echipei sale și un sportiv foarte atent pe fază de construcție, Lawrence a contribuit la succesul echipei sale cu 5 recuperări, 5 pase decisive și 3 intercepții cu două posesii pierdute pentru un indice al eficienței de 23.

În aceste condiții, meciul cu SCM U Craiova constituie recorduri personale stagionale pentru Lawrence la eficiență, puncte, pase decisive și coșuri din acțiune.

În 27.4 minute pe meci, sportivul în vârstă de 26 ani are medii stagionale de 8.4 puncte, 5.1 recuperări, 2.3 pase decisive, 1.0 intercepții cu 1.5 posesii pierdute și 0.6 capace în 12 meciuri jucate. Extrema de 2.00 metri are un indice de 11.4 la eficiență.

Cu siguranță U Mobitelco va avea nevoie de prestații similare meci de meci din partea lui Lawrence.

1 comentariu la aceasta stire:
  • bogdan13 :

    .
    absolut senzational ce detenta are acest jucator, asta si in conditiile in care a stat pe bara mai mult de un an din cauza genunchiului .

    cu 12 ani în urmă (11.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!