Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Rașoga a jucat primele minute serioase la nivelul Ligii Naționale de Baschet Masculin

David Rașoga a jucat primele minute serioase la nivelul Ligii Naționale de Baschet Masculin

CSM Ploiești a pierdut seria cu SCM Timișoara din playout-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu 3-1 la general. Totuși de remarcat este faptul că prahovenii mizat pe David Rașoga, căruia i-au oferit primele minute importante în Liga Națională de Baschet Masculin.

La doar 16 ani, David Rașoga a cucerit recent titlul național la categoria U17 și imediat s-a alăturat echipei mari a lui CSM Ploiești pentru meciurile cu SCM Timișoara.

În prima confruntare a petrecut 15 minute pe parchet și a strâns 2 puncte și o recuperare. în meciul secund disputat la Ploiești, David Rașoga a jucat 12 minute și a reușit 6 puncte, o recuperare și o intercepție. Tânărul jucător a arătat mult tupeu pe parchet, primul coș din acțiune l-a marcat după o pătrundere într-un match-up cu Grayson-Soctt, iar linia statistică și-a completat-o cu un coș din apropiere și două libere marcate.

David Rașoga a debutat în acest sezon la nivelul Ligii Naționale de Baschet Masculin și a mai avut trei apariții în meciurile cu Oradea, Focșani și Laguna.

În acest sezon, David Rașoga a bifat 7 partide și în Liga I cu medii statistice de 7.0 puncte, 2.1 recuperări și 3.6 pase decisive.

foto: CSM Ploiești (facebook)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Rasoga
    Felicitari David si bine ai venit in liga noastra nationala atat de saraca in talente!
    Felicitari antrenorului si clubului care au avut incredere in tine!
    Poate invata si alte cluburi din aceasta lectie si aici as face referire la Oradea.
    Daca in curtea noastra nu cresc talente,atunci ar trebui sa le luam de unde sunt.
    Cred ca ar fi mai profitabil pentru club sa investeasca intr-un junior de perspectiva,decat sa plateasca un jucator (tot roman) care sa frece banca.

    cu 1 săptămână în urmă (18.04.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!