Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Steffel: ”În final, noi am gestionat mai bine acțiunile și ne-am impus”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
14.11.2011

Energia Rovinari s-a impus duminică seară pe teren propriu în fața fromației din Capitală, CSM București, cu scorul la limită de 82 la 81

Meciul dintre cele două protagoniste din cursul zilei de ieri, a consemnat totodată și debutul lui David Steffel, care după o lungă perioadă în care a privit de pe bancă meciurile echipei sale din pricina entorsei suferite, a revenit în teren. Maniera în care a făcut-o, a fost îmbucurătoare atât pentru formația gorjană, cât și pentru statisticile personale întrucât pivotul ceh a fost cel mai bun jucător de pe teren, totalizând 23 de puncte, 11 recuperări, pentru un indice de 20 la eficiență.

La finele disputei, David a declarat pentru site-ul nostru că meciul a fost unul dificil pentru ambele echipe așa cum se aștepta toată lumea să fie.

A fost un meci foarte greu atât pentru noi, cât și pentru ei. Am menținut echilibrulul și suspansul pe toată perioada meciului, dar în final noi am gestionat mai bine acțiunile și ne-am impus. Cred că a contat și faptul că eu și Viorel ne-am aflat pe teren și am încercat să facem tot posibilul să ne ajutăm echipa.

Totodată, acesta a mărturist că adversarul său, Bryson Mckenzie, pivotul bucureștean de 2 și 15 m, i-a pus cele mai multe probleme sub panou, acolo unde pivotul gorjan a gestionat bine jocul, anihilându-și toți rivalii.

Cred că dezavanatajul lor principal a fost faptul că au avut puțini marcatori constanți la nivelul fundașilor de-alungul confruntării ca și Garry Gallimore și Goran Martinic, ultimul punând probleme serioase la nivelul echipei. Pentru mine, cel mai dificil a fost duelul cu Bryson Mckenzie care, fiind de talie înaltă, am avut ceva de luptat contra lui.

Foto: sportingorj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!