Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Davor Konjevic se alătură Stelei București

Davor Konjevic se alătură Stelei București

Steaua București l-a transferat Davor Konjevic, jucător care vine de la Gorica și care în stagiunea precedentă a evoluat pentru CSM Galați, după cum notează unitedhoops.ro

În vârstă de 31 de ani, Konjevic măsoară 1.98 metri și evoluează la poziția 2. Actuala stagiunea a început-o în Croația la Gorica unde a strâns medii statistice de 6.9 puncte, 2.6 recuperări și 1.4 pase decisive.

Konjevic se va afla în România pentru al doilea sezon consecutiv, după ce în precedentul a jucat pentru CSM Galați. Cu echipa de pe Dunăre, croatul a prins playoff-ul și a avut cifre de 14.5 puncte, 3.8 recuperări și 3.1 pase decisive.

În cariera sa, Konjevic a jucat preponderent în țara natală la Kraljevica, Radnik Krizevci, Kvarner, Vilka Gorica și Skrljevo. El a bifat două sezoane în Slovenia la Helios Domzale și KK Tajfun Sentjur, respectiv unul în România la Galați.

După perfectarea acestui extra transfer, Steaua are 6 străini în lot. KJ Jackson, Karlo Vragovic, Davor konjevic, Andrey Ivanov, Zarko Djuric și Terrell Carter formează contingentul stranierilor de sub comanda lui Eugen Ilie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!