Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Debut în forță pentru Vladislav Koreniuk

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
19.01.2019

SCM U Craiova a pierdut la limită pe teren propriu primul duel din Top 6, cu un coș înscris de Giordan Watson în ultimele 1,5 secunde, scor final 78-80..

Vladislav Koreniuk a debutat cu un meci foarte bun după doar câteva antrenamente alături de noua sa echipă. Ucraineanul a pornit în această partidă din poziția de titular și a petrecut 26 minute în teren, timp în care a adunat 22 de puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru un indice al eficienței de +24. Koreniuk a marcat  9/13 de la 2 puncte (69%) și 4/6 de la linia de libere(67%).

Morris Curry a fost al doilea cel mai bun marcator al oltenilor, cu 10 puncte, la care a mai adăugat 7 recuperări și  5 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +12. Americanul a înscris 1/7 de la 2 puncte (14%), 2/2 de la 3 puncte (100%) și 2/2 de la linia de fault (100%).

În această ediție a LNBM, Mo Curry a adunat medii de 14.5 puncte, 2.7 recuperări și 4.5 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +14.5.

 

*Foto: Sportul Doljean

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea hori01 :

    De viitor
    Dupa ce a aratat in aceasta seara pare un jucator destul de interesant ,speram sa aiba Evoluții cat mai bune in top 6 si in play Off,aveam nevoie de un jucator clasic pe pozitia 5

    cu 5 ani în urmă (19.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!