Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Debut nefast pentru Nikola Markovic în noul sezon al LNBM

Debut nefast pentru Nikola Markovic în noul sezon al LNBM

CSM CSU Oradea a deschis sezonul 2021/2022 din Liga Națională de Baschet Masculin  cu o victorie pe terenul lui Dinamo București, scor 77-61. Vicecampioana României a avut o prima repriză dificilă, după care în secvența a 2-a de joc a mai primit doar 21 de puncte și astfel și-a apropiat victoria.

În ciuda victoriei, Nikola Markovic a făcut un meci modest, și nu a reușit să marcheze în 21 de minute petrecute pe parchet. Sârbul a a terminat partida cu 0/6 de la 2 puncte, 0/5 de la 3 puncte și 0/2 de la linia de libere. Markovic a strâns 6 recuperări, 5 pase decisive, o intercepție, un capac și un turnover. Chiar și așa, jucătorul lui CSM CSU Oradea a terminat cu -1 la eficiență.

Tot cu -1 la eficiență a terminat și Tudor Fomestescu care în 9 minute jucate a strâns o recuperare și a irosit două aruncări de la distanță.

Este al 2-lea meci consecutiv când CSM CSU Oradea are un jucător cu o prestație slabă la capitolul aruncări. Enzo Vescan a terminat cu 0/9 din acțiune în returul din Cupa României cu SCM U Craiova.

foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Nikola
    S-a vazut cu sacii-n căruță...Mai are 2 ani de contract, e, oarecum la adăpost, insa tocmai detaliul ăsta ar tb sa fie in favoarea lui. In vremurile bune tragea echipa dupa el. Oricum, eu sunt sigur ca isi va reveni...

    cu 2 ani în urmă (04.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!