Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Debutul lui CSO Voluntari în ENBL va putea fi urmărit pe YouTube

Debutul lui CSO Voluntari în ENBL va putea fi urmărit pe YouTube

Astăzi, 19 septembrie, la ora 18:30, CSO Voluntari devine prima formație din Liga Națională de Baschet Masculin care pornește cursa în cupele europene. Ilfovenii se află în Lituania, acolo unde se duelează cu BC Siauliai, în primul joc din European North Basketball League.

CSO Voluntari a ales ca, în sezonul 2023-2024, să participe în ENBL, o competiție europeană mai nouă, unde va avea adversari din Cehia, Estonia, Belgia, Marea Britanie, Letonia, Polonia și Lituania.

Alb-albaștrii debutează într-o țară baltică, având-o ca prim oponent pe BC Siauliai. Meciul poate fi urmărit, în direct, pe canalul de YouTube al ENBL, care poate fi accesat la următorul LINK.

CSO Voluntari vine după două victorii consecutive obținute în Cupa României, care i-au adus calificarea în Final 8-ul competiției. În presezon, elevii lui Ainars Bagatskis au adunat patru victorii și două înfrângeri.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • Pop Dorel :

    Hai Voluntari!!!
    Baftă și mult succes.🇹🇩

    cu 8 luni în urmă (19.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!