Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Decizie controversată luată de Digi Sport, în legătură cu partida SCM U Craiova – CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
19.01.2019

craiova oradea baschet digi sport

Campioana CSM CSU Oradea va debuta în faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe terenul celor de la SCM U Craiova, în Grupa Roșie a LNBM.

Partida dintre SCM U Craiova și CSM CSU Oradea începe la ora 17:00 și trebuia să fie transmisă în direct de către Digi Sport. Cu toate acestea, producătorul tv a ales să transmită partida decalat, de la ora 18:00. Asta pentru că la acea oră se joacă partida dintre Qatar și Chile, din Campionatul Mondial de Handbal Masculin.

Decizia i-a luat prin surprindere și pe cei de la Oradea, care au postat în acest sens un mesaj pe facebook:

După prima fază din LNBM, Craiova a adunat 10 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce Oradea a strâns un bilanț de 9-5.

*foto: facebook BCM U Pitești/ Gabriel Pintilei

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    ???
    Cine și ce să mai înțeleagă ? Fix la ora asta, meciul de handbal este pe DIGI 3, iar pe D4 sunt știri :(

    cu 5 ani în urmă (19.01.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Da un meci de handbal foarte atractiv și disputat... (sarcasm). Că federația nu e în stare să îi determine pe cei de la Digi să trateze baschetul cu un minim de respect sunt obișnuit, dar de data asta pe Digi nu îi pot înțelege. Ai în exclusivitate o competiție, bună-rea, nu contează, la care tu stabilești ziua și ora, și nu ești în stare să faci într-un fel în care să poți transmite în direct, e absolut de neînțeles...

    cu 5 ani în urmă (19.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      In plus
      Cred că este și împotriva interesului comercial. Chiar nu cred că se uită mai multă lume la Chile- Qatar ( handbal,fie și CM- Digi3 ) sau Leverkusen-M'gladbach ( fotbal Digi 4 ). Nu știu ce părere au cei care plătesc publicitatea. Asta este, cu ăștia defilăm...

      cu 5 ani în urmă (19.01.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!