Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Deciziile Comisiei de Apel în cazurile Rawle Marshall și Alexandru Iacobescu

Noémi Csiki

Noémi Csiki
14.12.2013

După deciziile luate de Comisia de disciplină legat de evenimentele de la meciul dintre CSU Atlassib Sibiu și CSU Asesoft Ploiești, clubul ploieștean a contestat ambele sancțiuni, și anume suspendarea lui Rawle Marshall pentru duoă etape și amendă de 300 euro, respectiv suspendarea lui Alexandru Iacobescu pentru două etape și amendă de 150 euro.

Vineri, 13 decembrie, s-a întrunit Comisia de Apel și a decis următoarele:

  • numărul etapelor de suspendare ale lui Rawle Marshall se reduce de la două etape la o etapă, iar amenda de 300 euro rămâne neschimbată
  • nu s-a acceptat contestația legată de sancțiunile pentru Alexandru Iacobescu, urmând ca managerul ploieștenilor să fie suspendat două etape și amendat cu 150 de euro.

Astfel, CSU Asesoft Ploiești nu va putea conta pe Marshall în meciul cu Timba Timișoara, iar Alexandru Iacobescu va lipsi de pe bancă la meciul cu Timba și la meciul din ultima etapă, de la Craiova.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea corleone :

    wow
    Ce sanctiune severa.. Mashall nu va juca cu Timba..cred ca ploiestenii sunt devastati..
    De altfel e reteta deja obisnuita: comisia de apel reduce la jumatate sanctiunile date de comisia de disciplina.
    Mesajul comisiei catre jucatori este clar: imbanciti-va, loviti-va, scuipati-va cel mai rau lucru care se poate intampla e sa luati o etapa de suspendare (daca se poate contra unei echipe cu un lot mai slabut) si cateva sute de euro amenda.
    Bineinteles, e posibil sa nu am dreptate. E posibil ca mesajul sa se adreseze doar jucatorilor/oficialilor unei anumite echipe.

    cu 10 ani în urmă (14.12.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    fiti seriosi
    hai , fiti seriosi, Oradea este una dintre echipele cele mai favorizate de arbitraj. Digi stie de ce !

    cu 10 ani în urmă (14.12.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca lublaj :

    Gabitzu01
    Gabitzu esti 00 nu 01!
    Ai dreptate , Oradea este una dintre echipele favorizate de arbitraj si Digi stie de ce. De ce? Pentru ca exista asehotii care sunt favorizati de catre adevaratii "prieteni". Comentariile sunt de prisos , iacobestilor!!!

    cu 10 ani în urmă (14.12.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    echipa echipelor
    pana cum Iacobescu, Dado, Burlacu si Levi erau oamenii de vaza ai echipei cei care isi imparteau trofeul fair-play an de an. Acum li s-a alaturat acest Marshall care are mai multe echipe in CVul sau decat ani impliniti. Daca a-l scuipa pe Ciu!lin inseamna doar 2 etape, eu recomand celorlate echipe care au fost furati de marele arbitru Fiba sa-i dea un sut data viitoare ca vor scapa cu vreo 3-4 etape.

    cu 10 ani în urmă (14.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!