Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Cristian Achim și Erick Neal despre disputa cu Kangoeroes Mechelen

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
25.10.2022

Declarații Cristian Achim și Erick Neal despre disputa cu Kangoeroes Mechelen

CSM Oradea evoluează în etapa a treia a fazei grupelor din FIBA Europe Cup. Bihorenii vor da piept cu Kangoeroes Basket Mechelen în al 80-lea meci european din istoria clubului. Disputa este programată miercuri, 26 octombrie, de la ora 19:00.

După succesul obținut împotriva celor cu Dinamo București la finalul săptămânii trecute în LNBM, Cristian Achim și Erick Neal au vorbit despre partida cu gruparea belgiană din Europe Cup.

„Este un meci capital pentru noi. Dacă pierdem acest meci suntem ieșiți aproape cert din lupta pentru calificare. Spun asta ca urmare a rezultatului obținut de belgieni în confruntarea cu Cholet. În schimb, dacă câștigăm rămânem în mod cert în cărți pentru calificare, cu mențiunea că în continuare va fi nevoie de alte victorii pentru a avansa în faza următoare. Vom întâlni o echipă deosebit de atletică și puternică. Vom avea nevoie de o pregătire adecvată pentru acest meci. Se anunță o partidă dificilă pentru noi.”, a declarat Cristian Achim.

„Va fi o nouă provocare, un nou meci, o cu totul altă abordare. Sunt de părere că multe depind de noi. Va trebui să facem o pregătire adecvată pentru acest oponent. Cred în echipa noastră și sunt optimist în ceea ce privesc șansele noastre de a câștiga. Fără îndoială este un meci de care avem mare nevoie în lupta pentru calificare.”, a completat Erick Neal.

Partida dintre CSM Oradea și Kangoeroes Basket Mechelen va avea loc miercuri, 26 octombrie, de la ora 19:00 în Arena Polivalentă Oradea. Confruntarea va putea fi urmărită pe canalul de YouTube FIBA – The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Le a kalappal
    La așa adversar greu ca Mechelen, Unicoach vine cu o tactică secretă de la idolul Jürgen Klopp: va folosi la time-out-uri numele codificate ale băieților noștri, după cormoranii din Liverpool. În loc de Erick Neal va zice Mo Salah, în loc de Kris Richard va spune Jordan Henderson, în loc de Justin Carter va șopti Diogo Jota, în loc să zică numele lui Stephen Holt va susura Roberto Firmino, în locul lui Mark Ogden jr. îl va vedea pe Virgil van Dijk, nu va mai spune Donatas Tarolis ci Darwin Núñez, va uita de Nikola Markovic și va prefera să zică Konstatinos Tsimikas, iar în loc de Cătălin Baciu va zice Trent Alexander-Arnold și în loc de Bobe Nicolescu se va înțelege că spune Luis Diaz. Încă nu s-a hotărât care să fie Arthur Melo, Alex Oxlade-Chamberlain și Naby Keïta...

    cu 1 an în urmă (25.10.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!