Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Dragan Petricevic și Nikola Gajic după înfrângerea cu BCM Pitești

Declarații Dragan Petricevic și Nikola Gajic după înfrângerea cu BCM Pitești

SCM Timișoara a pierdut confruntarea cu BCM U Pitești cu scorul de 78 la 73. 

La scurt timp după partidă, Dragan Petricevic și Nikola Gajic au tras concluziile acestui prim meci din cadrul turneului LNBM de la Sibiu. 

Dragan Petricevic: 

Simt nevoia să îi felicit pe învingători, dar și pe jucătorii echipei pe care o antrenez, pentru o revenire foarte bună. Cred că acest meci a fost o școală pentru noi, bănuiesc că la fel a fost și pentru echipa care a învins. În ceea ce ne privește, școala constă în faptul că este foarte greu să câștigi un meci în care la pauză ai un minus de 18 puncte. Am pierdut enorm de multă energie pentru a reveni și am fost de câteva ori la o diferență de o singură posesie, însă probabil că această energie risipită a lipsit exact atunci când trebuia să trecem la conducere. Dacă la meciul din Cupa României disputat chiar în această sală am avut o revenire spectaculoasă, de această dată nu am mai avut aceeași putere. În orice caz, consider că a fost un meci frumos, care a mulțumit pe oricine l-a urmărit. Nici o partidă nu seamănă cu alta, pentru mâine trebuie diminuat numărul greșelilor comise, dar va fi un cu totul alt adversar, cu un alt stil de joc. Important este să avem suficient de multă putere. Depinde foarte mult și de meciul pe care îl va juca Sibiul cu Oradea, de cât de multă energie va fi acest duel pentru cei din Sibiu. Meciul disputat de noi a fost unul destul de greu din punctul de vedere al energiei.

Nikola Gajic

A fost un meci foarte dificil pentru noi. Am evoluat slab în sfertul al doilea, iar după pauza mare am revenit cu mai multă energie. Am luptat în ultimele două perioade de joc, dar nu a fost suficient pentru a câștiga. Am comis prea multe greșeli în apărare, la fel și în ofensivă. Mâine vom juca împotriva gazdei turneului, sper să avem o evoluție mai reușită decât cea de astăzi și să arătăm că suntem o echipă bună.

Bănățenii vor da piept astăzi, 30 decembrie, de la ora 19:30 cu gazdele de la BC CSU Sibiu, echipă care vine după o victorie în fața ultimei campioane a României, CSM CSU Oradea. Partida dintre cele două formații va fi transmisă în direct de Digisport 4 și LookSport+.

*foto: Facebook Baschet SCM Timișoara - pagină oficială

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!