Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declaraţii în legătură cu legitimarea lui Hristo Nikolov de către U Mobitelco Cluj

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.09.2012

Hristo Nikolov este ultima achiziţie a lui U Mobitelco Cluj-Napoca. Baschetbalistul bulgar a făcut deja joncţiunea cu restul lotului în cantonamentul de la Miercurea Ciuc. Iată ce au declarat persoanele direct implicate în legitimarea fostului jucător de la Steaua Bucureşti, conform u-mobitelco.ro:

Mircea Cristescu: "Din pacate, suntem in situatia in care a trebuit sa gasim solutii dupa accidentarile lui Steve Ross si Tyler Morris. Cred ca Derek Wright si Hristo Nikolov, cel care se afla deja in catonament la Miercurea Ciuc, vor fi solutii foarte bune pentru echipa. Se pare ca pana la urma lururile bune li de intampla celor care stiu sa astepte, Aducerea celor opt jucatori straini, dintre care doi sunt acum accidentati, se incadreaza in bugetul echipei pentru acest an. Suntem onorati sa il avem pe Hristo Nikolov la echipa noastra!"

Hristo Nikolov:"Ma simt foarte bine aici, ma bucur ca voi lucra din nou cu domnul Bavcevic si ca am ocazia sa joc la o echipa precum cea din Cluj, cu o mare traditie in Romania".

Niksa Bavcevic: "Sunt foarte bucuros ca il am din nou elev pe Hristo Nikolov, am lucrat foarte bine cu el la Steaua, este un jucator foarte experimentat si suntem onorati ca a dorit sa vina la joace la "U" Mobitelco!".

Citiţi şi

Hristo Nikolov a semnat cu U Mobitelco Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!