Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declaraţii înainte de meciul cu CSM Oradea

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
14.01.2012

Duminică 15 ianuarie în Sala Sporturilor “Antonio Alexe” are loc confruntarea cu numărul XVI din această ediţie de campionat, dintre CSM Oradea şi CSU Atlassib Sibiu. Înainte de această partidă a avut loc o conferinţă de presă la care au luat parte şi antrenorul Cătălin Vulc şi noul transfer al acestora William Funn. Aceştia au declarat că se asteaptă la un retur mult mai greu faţă de tur, însă speră să îşi atingă obiectivele propuse.

Cătălin Vulc: “Duminică începem returul şi sperăm ca meciurile de verificare ce le-am avut în această iarnă să ne ajute ca să ne dăm seama unde am greşit şi să fim pregătiţi pentru acest meci cu Oradea pentru a debuta cu dreptul. Am adus patru jucători noi pentru a îndeplini obiectivele propuse. Sper ca Scott, Tasic, Funn şi Răducan să ne ajute cât mai mult pentru a intra în play-off şi ca să terminăm campionatul cât mai sus în clasament.”

Referitor la punctele forte ale sibienilor, tehnicianul a declarat :

„Punctele noastre forte sunt tinereţea şi apărarea agresivă. Ei au puncte forte sub panou, acolo unde au doi jucători cu experienţă, iar Pesic este de departe liderul echipei orădene. Vom încerca să ne apărăm mai bine la el pentru a îl anihila. Din jucătorii transferaţi în această iarnă voi miza pe Scott la Oradea, asta şi pentru că el a venit primul la echipă. În cazul celorlalţi jucători aşteptăm să se integreze mai bine în echipă în acest moment. Mă aştept la un retur mai greu faţă de tur. Acum toată lumea ne ia în serios, faţă de prima parte a campionatului când nu s-a întâmplat acelaşi lucru. O să fie mai dificil şi pentru că avem meciuri mai grele în deplasare. Cu toate acestea noi sperăm să atingem obiectivele propuse.”

 

Americanul nou venit în echipă, William Funn declară că este foarte încrezător şi că îi place atomosfera din echipă  

“Îmi place echipa şi îmi plac colegii pe care i-am găsit la Sibiu. Mereu sunt încrezător în ceea ce pot şi aşa sunt şi aici la Sibiu. Sunt tipul de jucător căruia îi place ca echipa lui să câştige şi prefer să pasez mult în loc să iau multe acţiuni pe cont propriu. Pun binele echipei totdeauna în faţă”

Partida va putea fi urmărită live pe Digi Sport 3 începând cu ora 19.30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!