Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarațiile lui Isaiah Philmore și Dan Fleșeriu după meciul cu CSM Târgu Jiu

Declarațiile lui Isaiah Philmore și Dan Fleșeriu după meciul cu CSM Târgu Jiu

BC CSU Sibiu a trecut de CSM Târgu Jiu cu scorul de 98-77.

După partidă, Isaiah Philmore, principalul marcator al formației de pe Cibin cu 20 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, a declarat: 

Au fost foarte buni în prima repriză, au recuperat, ne-au tratat agresiv, noi nu ne-am apărat...Dar în a doua repriză ne-am revenit, noi am fost mai agresivi, am pasat bine mingea și am reușit să comunicăm în apărare. 

Dan Fleșeriu, antrenorului lui BC CSU Sibiu, s-a arătat nemulțumit de modul în care jucătorii săi au tratat prima repriză a duelului cu gorjenii: 

Deși ar trebuit să tratăm aceste meciuri ca pe o finală și ne pregătim și la antrenamente pentru aceste partide...Am început extrem de relaxați, fără energie și le-am permis să marcheze mult prea ușor. Felicitări pentru determinare echipei din Târgu Jiu, dar în sfertul 3 și 4 am reușit și noi să arătam mai bine și să facem diferența. 

Nu ne rămâne decât să progresăm în aceste două săptămâni care ne despart de următorul turneu și să demonstrăm că putem să facem două partide bune consecutiv. 

Cu 8-1 la general, BC CSU Sibiu este liderul la zi al LNBM înaintea turneului 5, turneu ce va avea loc în perioada 14-15 ianuarie. 

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!