Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații James Padgett și Miguel Angel Hoyo înaintea meciului cu CSM Miercurea Ciuc

Declarații James Padgett și Miguel Angel Hoyo înaintea meciului cu CSM Miercurea Ciuc

BC CSU Sibiu primește astăzi (18.12) vizita formației CSM VSKC Miercurea Ciuc de la ora 18.00 în Sala Transilvania.

Înaintea partidei, James Padgett și antrenorul Miguel Angel Hoyo au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului sibian.

„Avem un antrenor nou și doi jucători noi, incluzându-mă pe mine și încercăm să învățăm sistemul, să ne adaptăm și să ne obișnuim cu stilul fiecăruia. Cheile meciului vor fi apărarea, precizia aruncărilor, răbdarea, mișcarea și pasarea mingii.(James Padgett)

Americanul spune că s-a simțit bine la noua echipă în meciul de debut, împotriva Rapidului:

„În primul meci (n.r. împotriva Rapidului) am încercat să mă obișnuiesc cu băieții, să intru în ritm și să găsesc spații. Per total m-am simțit confortabil cu echipa, e un grup foarte bun și colegii m-au ajutat să învăț schemele și să ne simțim bine unii cu ceilalți.”

Antrenorul sibienilor, Miguel Angel Hoyo, crede că defensiva formației sale o să fie cheia meciului în fața celor de la Miercurea Ciuc:

„Cu siguranță va fi un meci dificil, dar am avut o săptămână bună. Ne-am antrenat bine și sper că vom face un joc bun cu Miercurea Ciuc. Defensiva noastră va fi cheia meciului. Trebuie să ne îmbunătățim acțiunile 1 la 1, să fim mai buni. Ei au potențial datorită fundașilor și trebuie să stăm bine la acțiunile 1 contra 1. Am făcut o treabă bună pe box out împotriva Rapidului și dacă putem să repetăm asta și să găsim modalități de a merge pe contraatac și să ne impunem stilul pe atac, va fi mai bine pentru noi.”

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!