Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Sașa Ocokoljic și Vlad Moldoveanu înaintea disputei cu CSU Sibiu din sferturile CRBM

Declarații Sașa Ocokoljic și Vlad Moldoveanu înaintea disputei cu CSU Sibiu din sferturile CRBM

CSO Voluntari continuă cursa de apărare a Cupei României la baschet masculin, ilfovenii duelându-se cu BC CSU Sibiu în sferturile de finală. Primul meci al seriei se joacă în Sala „Gabriela Szabo”.

Antrenorul Sașa Ocokoljic a prefațat pentru csovoluntari.ro disputele cu Sibiul:

„Ne așteptăm la o serie dificilă, contra unei echipe cu multe calități individuale de remarcat, care a și adus doi noi jucători de la ultima noastră întâlnire. Sunt o echipă rapidă, care aruncă foarte bine, în special în ultima perioadă. Noi, în schimb, am avut parte de multe probleme cu accidentările în cadrul echipei, motiv pentru care nici nu am putut folosi pe parchet câțiva jucători importanți în ultima lună. Însă credem că lucrurile vor arăta mai bine astăzi și vom fi pregătiți să dăm totul pentru a câștiga. Trebuie să fim concentrați și pregătiți din toate punctele de vedere pentru o luptă de 80 de minute. Asta este singura opțiune dacă ne dorim calificarea în Final 4.”

Vlad Moldoveanu a oferit și el câteva declarații, pentru sursa menționată, înaintea manșei tur cu CSU Sibiu din sferturile Cupei României:

„Ne așteaptă două meciuri foarte grele, împotriva unei echipe care caută să își salveze sezonul printr-un parcurs foarte bun în Cupa României. De asemenea, este greu să facem o comparație cu meciul din campionat, de la Sibiu, având în vedere că ei și-au schimbat antrenorul, au adus doi noi jucători și au parte acum și de aportul suporterilor. Trebuie să tratăm cu maximă seriozitate fiecare posesie deoarece fiecare punct contează în astfel de jocuri.”

Meciul are loc în această seară (27.12), de la ora 19.30 și va fi transmis pe Digisport, LookSport respectiv YouTube FRBTV.

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!